• iceek

    Vecne tu ctu kritiku nespokojenych zakazniku. Rikam si proc nenapsat z opacneho duvodu, tedy z pohledu spokojeneho zakaznika.

    Mel jsem problem s brzdami, viz jine vlakno.

    Tak jsem si dnes vzal dovolenou a vyrazil do Plzne k Bartonickovi. Ac neobjednan, vse probehlo nad ocekavani.

    Ujal se mne pan Nemec, ktery mi obe brzdy dal na pockani do kupy. A ze toho nebylo malo. Na predni nejdriv pistky a tesneni ve trmenu, pak expanzku, nakonec jsem mel v haji i pist v pace. Zadni na tom byla o poznani lepe. Mimo opravenych a serizenych brzd jsem si odnesl i cene vedomosti o tom, jak se o brzdy starat.

    Trochu zavidim Plzenakum, ze maji po ruce takove servisaky, jako jsou v Plzni u Bartonicka. Tady v Praze je servisu mraky, ale je to o strach nekomu neco sverit.

    Zaverem diky Mlokovi za dobry tip ;-).

    0 0
    • Dzordano_Bruno1  

      Není to náhodou cyklobery?

      0 0
    • destr  

      No a jak se o ně máš starat?

      0 0
      • pepino  

        To by mě taky zajímalo, když každej píše, že hydry jsou bezúdržbový.

        0 0
      • Pá-dlista1  

        Hlavne na ne nesahat. Jednak si je nerozbijes a druhak budes nejrychlejsi ;)

        0 0
    • MirosPikos  

      Jak je na tom servis Cykloadam.cz (Suchdol). Kdysi jsem tam hovořil s jedním technikem, vypadal schopně…ale časy se mění, třeba už to není taková sláva.

      0 0
    • Patar  

      Aleš Němec je i výborným poradcem pro zkušené servisáky, alespoň pro ty ,kteří netvrdí , že všechno umí a všechno ví. Rozhodně také ve všem není absolutním suverénem, ale rád konzultuje servisní úkony s lidmi v oboru. Nikdo nemůže zvládat absolutně všechno a já jsem mu vděčen za rady ohledně servisování vidlic Mar…

      0 0
    • Baba-Ji  

      Vykopu tohle vlakno ze zahrobi.

      Chci ted posilat Formula vidli na pozarucni servis a opravu zavzdusnujici se patrony. Vaham jestli poslat vidli k Bartonickovi nebo k nemcum do Cosmic Sportu (kde mne rovnou rekli i cenu s opravou).

      Mate-li zkusenosti s bartonickem, poslali by jste vidli na servis/opravu k nemu, nebo radsi do nemec k firme, ktera ma dobre jmeno?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.