• Martin Koukol

    Ahoj bajkeři. Byl jste letos někdo na Sella Rondě? Jak je to s nutností průvodce, když chci kopec objet za pomocí lanovek? Někde jsem četl, že Bikepass bez průvodce neprodají nebo že někde prodají, někde neprodají… Jsem z toho zmaten!! :(

    0 0
    • Martin Koukol  

      ??? Buď tam nikdo nebyl, nebo děláte tajnosti… :(

      0 0
    • jonti  

      Jezdil jsem tam bez lanovek, ty lanovky asi moc lidi z BF nevyuziva. Bez toho to ale znamena obrovske prevyseni.

      Nemyslim, ze bys potreboval pruvodce, to by jim strasne omezilo kapacitu.

      0 0
    • WEGO  

      Byl jsem tam letos, ale na snb. A průvodce je dle mého názoru zbytečný, ikdyž nevím jak to tam vypadá bez sněhu. Buď jedeš po oranžové a nebo po zelené v protisměru.

      0 0
      • karliner  

        Skvělá rada, maník se ptá, jestli na bike potřebuje průvodce, ty mu poradíš, že když jsi tam byl na snb, tak jsi ho nepotřeboval. Ještě bych k tomu přidal, že jsem byl ve Val Gardeně v pizzerii a taky to šlo bez průvodce :-)

        0 0
        • WEGO  

          Chce projet Sella rondu a já mu napsal, že pokud pojede po zelené nebo oranžové, tak díky značení nemá kam zabloudit, čili nepotřebuje průvodce. Pokud to chce projet jinak (určitě tam jsou i jiné cestičky, které v zimě vidět nejsou), tak by se průvodce mohl hodit…

          0 0
        • Martin Koukol  

          Dobře ty… :))))) To mě pobavilo!!

          0 0
    • Roldy  

      Zvládneš to bez průvodce. S tím lístkem to není sranda. V celé Corvaře ani na jedné lanovce, ani v infocentru, nikdo nic a posílali nás do La Villle info centra. Nechtělo se nám zajíždět zpět, tak jsme si vyšlápli na Passo Gardena a dolů do Selva Vall Gardeny. Tam na první lanovce na Ciampinoi bez problému za 25€ loni. Po obkroužení Selly jsme si dali ještě znovu výjezd lanovkou na Passo Gardena a na závěr lanovku Col Alto. Turniket tě pustí na lanovky pouze jednou a je jedno v jakém směru. Ještě doporučuji feraty, v okolí je jich spousta.

      0 0
      • Martin Koukol  

        To jsou právě dva problémy, které řeším. Za prvé kde ty bajkpassy koupit a druhý je ten, že jsem se někde dočetl, že je nikomu, kdo nemá s sebou zaplaceného průvodce, vůbec neprodají!!!!!!

        0 0
    • čel.A  

      Šlo to, ale… byli jsme tam s partou na konci června v roce 2009, kdy začalo promo MTB Sella Rondy . V Corvaře nikdo nemluvil EN, nechtěli nám nic prodat, neochota, že prej možná v Sport centru. Tak jsme zkusili druhou stanici na Col Alto (směr Arabba) a tam to bylo v pohodě – nákup 4 permic na 4 údolí. Sjeli jsme do Araby, kde nás Ital na lanovce překvapil. 3 údolí jako jezdí, ale oni začínají až další týden. Samozřejmě při koupi permic nás na to nikdo neupozornil. Takže následoval 700 m výšlap na Pordoi. Zřejmě jsme přišli o nej trail, který vede z Porta Vescovo na Pordoi. Z Pordoi sjezd do Fassy (Campitelo), kde na velký lanovce pro 70 lidí opět problém. Vyvezou nás, ale bez kol. Byli jsme tam úplně sami a lanovka měla 4×8 m. Po 10 min vysvětlování nakonec OK. na poslední lanovce na Dantercepies opět to samé. Překvapení bylo úplně na konci, kde lanovka z Alta Badie na Dantercepies jezdila pro bikery úplně v klidu… Byla tam velká neinformovanost, ale bylo to asi tím, že jsme to chytli hned při startovacím ročníku. Bylo to bez podmínek za cenu cca 20 euro. Jinak bikersky to bylo super. Od každého něco, je to hodně variabilní, stejně jako v zimě, kdy lze volit z několika možností tras. Nic upravovaného, vše ryzí traily.

      0 0
      • Martin Koukol  

        No to je ono… Italové zatracený! Žádná jistota, žádná jasně daná pravidla, horší jak ve Šluknově!! Samá překvapení!! Proto tam nerad jezdím. To se u jejich severních sousedů stát nemůže!! Nicméně stále nevím, na čem jsem!! :( Každou další informaci vítám a předem díky.

        0 0
        • Krma  

          Čau, za 14 dní se chystáme s bikama na Sellarondu a rád bych věděl, jestli má někdo něajké čerstvé informace. Hlavně co se týká toho, kde koupit ticket bez průvodce. Dík

          0 0
          • claid  

            ahoj, můžeš poreferovat jaká tam byla situace s průvodcem, ceny, ubytko, jaký bylo ježdění a třeba nějaká fota?

            0 0
            • Axisak  

              Přidávám svůj článek z objezdu Sella Rondy. Pas na objetí všech lanovek prodávají opravdu jen s „gájdy“, ptali jsme se i když plán byl takový že to pojedeme vše po vlastní ose s přespáním v horách. Víc na 720.cz

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.