Sedlovka Canyon VCLS Post versus Post 2.0

11 nepřečtených
  • pakun

    Ahoj,vybírám silničku Canyon Ultimate (zatím se rozhoduji jestli CF či Al, protože toho nenajezdím), která je standardně nabízena se sedlovkou Canyon VCLS Post. Lze si však vybrat i sedlovku Canyon VCLS Post 2.0, která by měla ještě více pružit (podélně dělená). Nemáte s ní někdo zkušenost? Není už té pružnasti pak spíše na škodu, vždyť základní Canyon VCLS Post dle roadbike.de také tlumí nadstandardně. Vážím 70 kg. Dík za názory.

    0 0
    • MJ24  

      myslím že ted ve Velu je test

      0 0
    • noob  

      Čau Pakoni, taky řeším podobný „problém“. Četl jsem testy různě po netu a fakt je, že si to dost chválí. Ale chtějí za to cca 7.000Kč!!! To je darda. Já uvažuji o CF SL 9.0 a fakt nevím a nevím. Blbý je, že se na Canyonech nikde nesvezeš, aby sis to porovnal. Ale pokud už kolo máš, dej vědět, jak se ti na něm jezdí a jakou máš nakonec sedlovku.

      0 0
      • BOBEK  

        Jsem na tom stejně. Vybrán Ultimate CF SLX, řeším sedlovku respektive otázku přínosu verze 2.0. Je pravda, že dohledaná hodnocení jsou ve shodě velmi pozitivní. Takže to vypadá na další love navíc.

        0 0
      • grim334  

        ted taky koukam po novem kole a VCLS 2.0 se da ve vetsine pripadu naklikat v kosiku jako priplatek. Napr. u CF SL 8. to je cca 2100,–. Ale taky jsem porad nalomeny jestli ji vzit nebo ne :)

        0 0
        • fortus  

          Tak jak pánové,koupil někdo z vás tu sedlovku?Vaše doj­my?

          Uvažuju o ní.

          0 0
    • zdendos-rb  

      S VCLS Post 2.0 zkušenost nemám, ale co jsem měl za poslední týden (350 km) mít tu čest s VCLS Post tak musím říct, že už tato je nadmíru pohodlná. Obzvlášť v kombinaci s rámem CF. Oproti rb, které jsem doposud jezdil si připadám jak kdybych přesedl z dřevěné lavice na čalouněný gauč :-) Já bych spíš připlatil za karbonový rám a nechal bych sedlovku VCLS Post.

      0 0
      • dafe  

        Potvrzuju, Mám teda jenom 30 km, rám a sedlofku jako zdendos a byl jsem prijemne prekvapeny. Panelka do prudkeho kopce a do zadku kopalo fakt min nez stare hlinene MTB HT s nabouchanym slickem vzadu… Asi kombinace karbon ram + karbon sedlovka + 90kg fakt funguje.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.