Sedlo Phenom Pro - prasklá lyžina. Výměna?

2 nepřečtené
  • kejmi

    Ahoj, mám dotázek ohledně opravy (výměny) carbonové lyžiny na sedle Phenom pro. Včera jsem neustál sjezdík a odneslo to sedlo… Má někdo nějakou zkušenost, zda se nedá sehnat náhradní lyžina? Popř. bych poprosil o radu při nákupu nového sedla (chci určitě zase Phenoma…) Koukám, že se dělají s označením PRO, COMP, EXPERT… Rozdíl mezi nimi je jen materiál lyžiny? Pokud by náhodou měl někdo Phenoma na prodej (ideálně verzi PRO, ale není podmínkou) v černé barvě a šířce 143mm, tak předem dík za nabídku kejmi.pce@seznam.cz

    0 0
    • Lister  

      Samostatně to IMHO neseženeš, jedině sehnat někomu komu třeba zase praskl skelet a od něj sehnat ližiny. Pak nastává další problém – jak je to do toho skeletu dostat, není to žádná sranda.

      Rozdíl mezi verzemi bude v ližinách ale asi taky v materiálu výstelka a i povrchu a samozřejmě v hmotnosti. Jestli ti phenom sedí, tak si ho zase kup. Já už na něm jezdím dlouho, pak jsme zkoušel henge s karbonovýma ližinama, ale neseděl mi tolik. Na bazaru jsme si sehnal úplně obyčejného Phenoma a ten je tvarem lepší, takže až ho odrovnám, půjdu zase do něj.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.