Scott Spark 940 2017, nebo Specialized Epic Comp 2015?

6 nepřečtených
  • Mates71

    Dobrý večer, velmi se omlouvám, pokud to tu již bylo. Jsem úplně nový a potřeboval bych fundovanou radu. Slyšel jsem a přečetl již mnoho a stále se nemohu rozhodnout. Mám možnost koupit výše uvedená kola a nevím, které si mám vybrat. Je to pro mne velká investice a nerad bych udělal chybu, které budu litovat. Spešla jsem si vybral a byl jsem rozhodnutý, ale poslední týden mne již dva lidé zrazují od systému zadního odpružení – prý to nemaká úplně na 100% a prý je lepší ovládání zadního tlumiče manuálně. Scott 2016 se mi nelíbil, ale ta 2017 je hezká (viděl jsem pouze na obrázku. Co vy na to? Díky moc za postřehy :-)

    0 0
    • Tencovozikmin  

      Mozna by bylo lepsi dat odkazy primo modelu ktere sis vybral,fotka nic nerika. U epica se nemusis bat ze by brain nefungoval akorat je to chrti kolo a ty jsi nenapsal co chces jezdit a tu omacku okolo. Jinak pocitej stim ze ti tu spousta blbounu epica pohani je to proste spesl. Ja mam epica rad vyhovuje a libi se me na plky seru.

      0 0
    • Nutribird  

      Podle mého je dobře řešené odpružení takové, na které se nemusí při jízdě šahat vůbec. Zdvih je super 140, tedy pro mne. Osobně mám Giant trance, ale teď se hodně doporučuji Cannondale ( cena/vykon). Spešl bude drahý a Scott, no nevím možnost zamykání z řídítek je lákavá, ale tu by měli mít dražší modely. Proto myslím, že za tu cenu koupíš líp.

      0 0
    • zdenek007  

      Takhle ti nikdo neporadí! Musíš napsat víc, hlavně co chceš jezdit, kolik chceš do kola vrazit,…Jinak ani s jedním nešlápneš vedle. Nicméně je blbost vybírat kolo z obrázku. Měl by sis je projet, zvlášť, pokud je to pro tebe, jak říkáš, velká investice. Co se týká odpružení, jak brain, tak twinlock fungují výborně.

      0 0
      • Mates71  

        Ahoj, díky za postřeh, jezdit teprve začínám, absolvoval jsem letos s kámošema prví dovolenou na kolech (z Českého krumlova na Pálavu po hranicích (cyklostezky, sem tam les i silnice). Na Spešla se jedu zítra podívat, Scotta budu mít v úterý půjčeného (testovací na rok 2017– přesně to, co je na obrázku Spark 940) a chci si dát ve středu singltrek pod smrkem. Peníze také nejsou úplně dané. Na Spešla jsem ± domluven na 45.000,–, ale je loňské a jeté. Scott má doporučenku na příští rok 97.000,–, ale můžu ho mít výrazně levněji v rámci před-objednávky.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.