• meri

    Zdravím,kámoš uvažuje o koupi tohoto kola: http://www.mojekolo.cz/…schwinn-moab .Myslíte,že je to kolo za dobrou cenu pro kluka který jezdí XC rekreačně,na pohodu a chce investovat do kola cca 16tis.? Prosím ještě o radu,jakou velikost zvolit pro 186cm? 19" nebo 21"?

    0 0
    • Corbett  

      Hele já mám schwinna takových sedm roků. Mám 21 rám při mých 183cm výšky. Do minulého roku, kdy jsem si koupil kolo na menším rámu, jsem si myslel, že mi je 21 dobrá. Teď už vím, že jsem trochu přestřelil. Pokud si kámoš ale to kolo nemá možnost zkusit osahat a vyzkoušet, rozhodně bych se té 21 nebál – hlavně pokud nemá žádné závodní ambice a chce jezdit na pohodu. Myslím si, že je lepší trošičku větší kolo, než malé. Jinak je to držák a opravdu pohodové kolo.

      Ta cena za co ji prodává mojekolo.cz je dobrá.

      0 0
    • Luma  

      Moab je pecka,má trochu kratší geometrii-je to kolo na hraní,není to vyloženě chrt,spíše takový Trail bike.Doporučoval bych později dát vidlici se 100mm zdvihem.Trochu se to kolo zklidní.Mám 171cm takže vozím 17"

      0 0
      • meri  

        půjdeme se někam podívat po krámech tady v Plzni,aby si to kolo vyzkoušel,ale neni to tak dávno co jsem lital po krámech,ale Schwinna jsem mam pocit nikde neviděl.Tak to asi bude muset risknout s tou velikostí…jinak má merida 20" mu sedí dobře,21" schwinn by měl být taky ok…

        0 0
    • dancing dog  

      Za tuhle cenu je to super kup. Jel jsem na něm před lety, naprosto v pohodě mi přišel a byla to tehdy i pastva pro oko, takovej nádherně modrej rám…

      0 0
    • maajkee  

      já mám 184–5 cm a naprostá většina kol ve velikosti 20 je pro mě až až velká. Postupem času jsem zjistil, že ideál je 19" nebo 19,5" třeba.

      Zkrátka tak, abych si při sesednutí nedával horní rámovou trubkou do kulek, to je fakt peklo :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.