• Honza M.2

    Ahoj bajkeři, protože řada z vás si už dělá závodní kalendář, chci vás seznámit s tradičním závodem – Sázavský Blizák. Věřím, že plno z vás ho zná a ti co přijeli tak si ho chválí. Závod se koná 18.6.2016. Protože se tu o něm skoro vůbec nepsalo, chtěl bych, aby jste o něm aspoň věděli a někdo z vás možná k nám do Sázavy i zavítá. Jedná se o závod, na který nejezdí 1 000 a více bajkerů( i když na takto velkých akcí to už jsou od 500. místa spíš turisti na kole :-) ), ale pravidelně jsem přijede okolo 250 bajkerů. Jsou zde 2 trasy – 40km s 1200m převýšením, nebo 80km s 2000 m převýšením. Jedná se o spíše těžší maraton v krásné krajině Posázaví – sjíždí se k řece a tím pádem zase na kopce u řeky. Minimum asfaltu a většinou hezké lesní cesty, ale i technické úseky – hodně sjezdy. Bohužel v termín závodu jsou i jiné masovější závody např. bike Prague, ale tento závod je mnohem více náročnější a věřím tomu, že si ho i více užijete.

    Kdyby jste měli nějaké dotazy, můžete se zde ptát, rád odpovím. Kdyby byl zájem a sešlo by se pár lidí v nějaký domluvený den v Sázavě, rádi bychom – náš nový tým – CK bike team Sázava vás provedli tratí ještě před závodem.

    stránky: http://blizak.cz/

    Anketa: Zúčastníte se letošního ročníku Sázavského Blizáka

    Ano
    0x
    0%
    Ne
    1x
    14%
    0 0
    • raw 4  

      Honzo je Blizák značen celoročně? Rad bych si ho na jaře projel? Díky

      0 0
      • Honza M.2  

        Ahoj no je a není :-), kdybych neznal trať tak mimo závod bych si ho projet asi celý přesně nedokázal, jinak zelený šipky je 40km trať, červené 80km, ale kdyby jsi chtěl klidně mi někdy napiš a sjedeme si to s tebou :-)

        0 0
        • raw 4  

          Diky za nabidku..rad ji prijmu a ozvu se snad na jare..to vis Kolin..i kdyz to neni daleko..autem to jde, ale nemuzes si dat pivko..vlakem je to nadyl :-)

          0 0
          • Honza M.2  

            Jasně, ozvy se a sjedeme to, taky musíme zjistit, jestli tam nejsou překážky atak :-).

            0 0
        • McBlacky  

          existuje gpx trasy? na 99% pojedeme bike Prague, ale co kdyby

          0 0
    • kelyšová  

      Nesnáším masovky ,mám raději menší závody .Už jsem o tomhle závodu četla v loni ,ale mívám problém s dopravou tak snad se mi podaří letos se nějak dopravit 

      0 0
    • paradox  

      čau, Blizáka znám, už jsem ho jel a je super. Jestli budete plánovat nějakou projížďku tak dejte vědět, rád bych se tam podíval. Z Kolína je to coby kamenem dohodil a zbytek na kole dojel :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.