Samostatny ram SUP XP920,XP930.prosim

10 nepřečtených
  • crom

Zdar.muzete mi nekdo pomoc.shanim ram Superior XP 920cerveny nebo XP920disc sedy,XP930 cerny ve 21,5.cykloadamu jsou schopny sehnat 920modrou.jiny uz prej nejsou.nevidel jste nekdo nektery z techto ramu na kramu,nebo net kde ho urcite maji.ja vim je to pozde na shaneni,ale ani za boha jsem netusil ze mi praskne i druhy ram.diky

0 0
    • jonti  

Napis na kupkolo.cz

0 0
    • rasto  

zkus taky na www.lomri.cz p. Liška, majitel, mi hrozně moc pomohl při sehnání mého SUPa.

0 0
    • tatanka  

Zkus www.kolasimsa.cz

0 0
    • Biker jak Pes  

Když jsem sháněl ten můj rám, max měsíc zpátky, vůbec jsem nevěděl jaký to bude problém. Už si nepamatuji, kde přesně jsem to kupoval. Volali jsme kvůli tomu do Brna a pak do Prahy. Nejdřív jsem chtěl Racing Team a řekli nám, že není a už se tento rok vyrábět nebude. Tak jsem začal poohlížet po XP920 disc. Poslali mi ho až z Prahy ve velikosti 19" s tím, že už jsou poslední 3 kusy (z toho jeden mám já :D ). Nevím, jestli se to nějak změnilo, ale asi bude problém … :((

0 0
      • Biker jak Pes  

Už vím, kupoval jsem to u Cykloadam … ;))

0 0
        • raceman  

kua pouze na lomri.cz maj xp 920 za 4990kč :-\ (u cykloadam 3200)

ani cykloadam nic nema, uz 3 mesice prej.. :-(((((

0 0
          • Dave.6  

ty jo tak to je mazec cena :) ja ho mam z toho cykloadamu za tech 3,2k…

0 0
      • Dave.6  

Zdravim, tak to bych nerekl ze ty ramy tak rychle zmizej :) Ja jsem se rozhodl ze jeste leto upgradnu kolo i kdyz jsem puvodne chtel kolo cele nove pristi rok. jen se selo dost penez a mam cas tak jsem si rekl ze si nejake sestavim sam i za cenu vyssi ceny.

No a ram bylo prvni co jsem shanel. Napsal jsem jako prvni na kupkolo.cz a tam me rekli ze maj posledni xp 920 v dikove verzi ve velikosti 21,5" (presne pro me) tak jsem si rikal vpoho. jeste jsem vybiral nejake veci a kdyz jsem to objednal prisel me email ze ten ram uz neni a nebude ze posledni nekdo koupil prede mnou.

Tak jsem taky obvolaval a taky jsem poridil 21,5 sedy dikova verze u cykloadam a rikal me ze je posledni :) Mozna v cle CR kdyz vim kolik jsem toho obvolal.

0 0
        • Biker jak Pes  

JJ, taky jsem to nakonec sehnal u Cykloadam. Sháněl jsem 19" a to nebylo skoro nikde…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz