Šachy s fyzickou osobou, Plzeň a okolí

22 nepřečtených
  • Smazaný účet

    Dlouho jsem přemýšlel, kam to napsat, ale zas mi vyšlo bf. Třeba Facebook je velice fragmentovaný, a „přátelé“ jsou většinou vzdálení i vzdáleností. Nenašel by se nějaký amaterský šachista v okolí Plzně, který by měl chuť občas si někam zajít na skutečné dřevo-plátěné šachy? Zkoušel jsem hrát na netu, ale to mě nebaví. Stejné, jako proti PC. Neosobní, náhodné, bez kontinuity, bez možnosti ovlivnit protivníka pohledem a tvářením. Omlouvám se za OT, ale náhoda je já. A navíc, šachy jsou také sport. Děkuji.

    0 1
    • dada  

      Chess.com můžu. Do Plzně to mám lehce z ruky. Právě mám dovolenou tak kdybysi nepohrdnul online platformou, měl bych na tebe čas. Nehraju bleskový, min aspoň 30 min pro hráče.

      0 1
    • -b-n-x-  

      A sháníte Mistře spíše šachistu, nebo šachistku?

      0 0
    • Smazaný účet  

      Nebo pokud někdo náhodou neznáte třeba nějakého starého opuštěného šachistu v okolí… No, alespoň jsem to zkusil, jak se říká v usafilmech. V Dobřanech totiž není ani šachový klub.

      0 0
    • dada  

      Hlásím že už to proběhlo. Mistr je galantní a příjemný vždy a tedy i jako soupeř. Takže prosím teď když nemám čas, nebojte se a zapojte se též.

      0 1

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.