Sablikova a Novak zpet v realite

154 nepřečtených
  • bagr

    Tak snad uz zjisti ze jen tak si odskocit k cyklistice na MS a chtit bejt v desitce muze snad jen neznalej moula.

    0 0
    • brozelin  

      Neviděl bych to tak striktně. Kodaň je jedna velká placka, čili něco stvořenýho pro silové tempaře (ky :-)) Pokud by to bylo kopcovitý, bylo by to o něčem jiném a ty těžký, silový závodnice by to tak lehký neměly. Konec konců Kanaďanka to jen potvrdila. Ale je fakt, že když jsem ji viděl jak na tom jede (styl a technika), přirovnal bych to k tomu, když desetibojaři běží 1500m (v porovnání se specialisty). Ale stejně, je dobrá.

      0 0
    • mr.antik  

      …a proto předjela spoustu cyklistickejch specialistek. Zas tolik tomu nechybělo.

      0 0
    • kubad  

      tos jim to nandal, až dosáhneš to co ona tak můžeš něco psát, do té doby tahej kačera.

      0 0
      • bagr  

        Myslel sem to tak ze na svetovy urovni bejt na spicce ve dvou sportech proste nelze.I Sablikova to vi jen pan Novak ji do toho nuti jelikoz cuje prachy z OH jenze timto ji totalne fyzicky znici.

        0 0
        • karliner  

          Já bych jim to docela přál, protože to by potom součástí toho bruslařskýho stadionu, jehož investoři budou v dohledné době představeni mohl být i velodrom, kterej Česku chybí stejně zoufale ;-)

          0 0
        • mpdu  

          Nemyslím, že by jim šlo o peníze. V tom smyslu, že by je nutně potřebovali. Myslím, že ona už je marketingově dost silná a peníze tady asi nebudou problém. Kdybys mě podřízl tak si nevzpomenu jestli jsem to někde četl, nebo mi to říkal někdo známý z reklamky. Marketingová hodnota Petry Kvitové prý stoupla po vítězství ve Wimbledonu o 100 milionů korun. Ta Sáblice se na reklamu asi bude taky dobře prodávat, tak bych v pokusu o kvalifikaci prachy opravdu nehledal.

          Já jí neviděl jak jela, takže třeba styl jízdy nemohu posoudit a asi to proti specialistkám byla sranda se na ní dívat. Ale v komentářích na Eurosportu furt mluvěj o tom časovkářském posedu a šíleně drahejch testech v aerodynamickejch tunelech. Moc se mi nechce věřit, že by rychlobruslařská specialistka něco takového taky podstoupila, takže logicky posed s technikou a stylem jízdy asi bude jinde a bude jí ubírat dost času. Je skvěle fyzicky vybavená a je to neskutečnej dříč. Třeba, kdyby se jelo jen na jakémsi trenažéru uvnitř, tedy bez vlivu aerodynamiky a techniky jízdy a měřil by se jen tupý výkon, konkurovala by lépe.

          Ano, udělali bublinu, že si jedou pro kvalifikaci na OH a to nevyšlo, ale i tak si myslím, že je to pěknej výkon s tím, že na kole jezdí ještě míň než já :-))) Prostě si zablbla na kole a já se těším, až jí zas budu fandit na ledě, kde je doma a kde má tu techniku jízdy naopak nejdokonalejší ze všech.

          0 0
          • karliner  

            Trochu bych viděl rozdíl v tom prodávat rychlobruslařku, kde polovina národa si ten sport plete s krasobruslením a zbytek zajímá jednou za 4 roky při olympiádě a prodávat cyklistku v zemi, kde na kole jezdí každej a ročně se tu prodá 300.000 kol…

            0 0
            • mpdu  

              Mno ale vždyť ta rychlobruslařka se objevuje v reklamách i v médiích daleko víc, než jakákoliv cyklistka. V tom je ta marketingová síla. Zná jí celej národ. Já jezdím na kole, ale zas ultrafanatik nejsem. Jedinou naší „cyklistku“ podle jména znám Sáblíkovou :-)) A dost laické veřejnosti to tak má taky. Sáblíková je ta rychlobruslařka, která porazila všechny české specialistky cyklistky a nikdo neví, jak se kterákoliv z těch specialistek jmenuje. Dej pak specialistku na reklamu, když jí nikdo nepozná. Já bych raději propagoval svou značku kol či doplňků obličejem Sáblíkové, než obličejem kohokoliv, kdo je mediálně zcela neznámý.

              Absolutely NO FLAME! O to tady opravdu nejde :-) Jen říkám jak to vnímám.

              0 0
              • karliner  

                Tak jo, no flame, ale vidím to jinak.

                0 0
              • Smazaný účet  

                Huříková, Nash, Polívková???

                0 0
                • Blade  

                  To máš sice pravdu, ale těch pár vteřin, které byly v televizi věnovány Nashové a Huříkové oproti té celé mediální masáži kolem Sáblíkové, jsou naprosto neporovnatelný a fakt se nedivím, pokud ty dvě někdo nezná, zatímco Sáblíkovou ano.

                  0 0
                • mpdu  

                  Huříková a Nash jsem zaslechl. Tuším, že jezděj bajk? Asi o nich vím proto, že se o nich hovoří když se dívám jak jede Kulhavý. Ale jejich obličeje bych nevěděl. A široká veřejnost, kterou cyklistika nezajímá vůbec, o nich bude vědět ještě méně.

                  0 0
                  • karliner  

                    širokou veřejnost kromě fotbalu a hokeje zajímá to, co jim masmédia řeknou, že je zajímat bude, to jen tak na okraj…

                    0 0
                    • mpdu  

                      To je pravda. A protože Sáblíková vyhrává, tak jí v těch médiích masírujou a říkaj všem tohle Vás teď zajímá. Ale o žádné cyklistce to neříkaj. Kort když tam nejsou výsledky jak u Sáblice. Proto nikoho cyklistka nezjímá, proto jí nikdo nezná a proto si jí nikdo nedá na bilboardy. V tom byla pointa marketingové hodnoty. Šlo mi na začátku jen o vyjádření názoru, že jen pro peníze z kvalifikace na OH to pravděpodobně Novák se Sáblíkovou nedělali.

                      0 0
                      • Bomba+  

                        Kdo je starší, tak si pamatuje, že před třiceti lety byla u nás cyklistika velmi populární, jména jako Klasa, Bartoníček, Škoda, v kolové pak bři Pospíšilové a další jména byly takřka denně na stránkách novin…Kdyby byla jiná doba, byl by to obrovský marketingový potenciál, troufám si říci, že aspoň na úrovni Sáblíkové.

                        Jenže ono je to o tom, že nemáme výrazné cyklisty na mezinárodní úrovni…jeden, dva, tři to nevytrhnou…a nezájem ČT4 je další hřebíček do rakve

                        0 0
                        • obda  

                          ad nezájem ČT4: dávali TdF, svěťák v NMnM, Pražské schody, teď Pells Kriterium v Brně, sestřihy z dalších závodů. Řekl bych, že se to docela zlepšuje.

                          0 0
                          • karliner  

                            Pravidelné shrnutí dění v cyklistice (převážně české) v magazínu Spurt, který je vždy ikskrát reprízován, kromě TdF záznamy všech GT i klasických monumentů atd., zajímalo by mne, kde je hranice toho, co už by se dalo považovat za zájem :-)

                            Řekl bych, že ČT 4 je asi jediné české masmédium, které se cyklistice pravidelně věnuje.

                            Ostatní zaznamenají tento sport jen v souvislosti s nějakou dopingovou aférou :-/

                            0 0
                          • Bomba+  

                            Stran toho (ne)zajmu. Ono jde taky o to, jak umi TV pritahnout lidi a jak jsou lidi motivovany se o cyklistiku zajimat. A v neposledni rade, co si budeme namlouvat: Cyklistika proste neni divacky atraktivni sport. V porovnani s hokejem, fotbalem (krome Sparty :-) ), rallye, je cyklistika nudny sport pro TV.

                            0 0
                • Peslezedirou  

                  Huříková, zajela nějaký výsledek v poslední době? Když byla juniorka, tak byla aspoň roztomilá, teda na tenhle sport :-), btw neznámá.

                  Nash, jezdí v USA absolutně v ČR neznámá.

                  Polívková – v důchodu

                  V ČR je profi cyklistika pouze okrajovo záležitostí a nezmění na tom ani fakt, že spousta lídí jezdí na kolech pro rohlíky.

                  0 0
                  • Smazaný účet  

                    kdo sleduje CX, tak Nash zná…

                    0 0
                    • Frostty  

                      kolik lidí sleduje cx?…

                      0 0
                    • Marskatin  

                      U mě je třeba problém, že znám jména, řekněme i hlavní výsledky, nicméně obličeje mi moc neříkají. Na závodech na ně koukám v helmě a brýlích, civilní podobu moc neznám, tudíž na bilboardu by na mě moc velký dojem neučinili. Podobně to má s hokejisty…

                      Takže podle obličeje bych o Sastrem, Cobovi, Antonovi, Sanchezovi tak akorát řek, že je to Španěl…

                      0 0
                  • mpdu  

                    +100 :-)

                    0 0
                  • obda  

                    ad. K. Nash – když řekneš Kateřina Hanušová, tak se chytne víc lidí :) (i když kolo si asi pamatovat nebudou).

                    Přidal bych Ladu Kozlíkovou, ale tam už je to taky důchod ;) Přitom je o dva roky mladší než Nash, která má narozeniny na den přesně se mnou :)

                    0 0
                    • marco  

                      Lada měla loni 2010 nějaké zdravotní potíže tak na jaře 2011 začala trénovat a hlavně je jí přes 30 tak to už nebude taková sláva a do formy se dostává mnohem hůř. Na druhou stranu v Atenách na OH dojela celkově na 5. místě v časovce.

                      0 0
                      • obda  

                        Aha, mé zastaralé info bylo že 2010 skončila. A v Aténách jsem jí držel palce :) Ostatně ještě 2010 měla v Kodani na MS 9. místo v omniu.

                        0 0
                        • marco  

                          No a právě po té Kodani začala stonat mám ten pocit protože se vytratila z povědomí a skončily její aktualizace na osobních stránkách

                          0 0
                  • prvniodkonce  

                    profi cyklistika pouze okrajovo záležitostí

                    celkem slušný, že máme letos tři mistry světa…

                    0 0
                    • Smazaný účet  

                      to asi nikoho nezajímá, hlavně jak hraje ta Sparta, voe! :-D

                      Mimochodem, když Vabroušek vyhrál světovej pohár v DTT, kdo to věděl? :-(

                      0 0
                    • karliner  

                      Páč mají asi špatný manažery a svaz to taky nedokáže prodat, tak se i ty musíš smířit s tím, že profi cyklistika u nás je v létě = Kreuziger a v zimě = gougou Štyby gou. A teď teda Kulhavýho by možná průměrnej českej sportovní fanoušek posadil na kolo, kdyby ses zeptal.

                      0 0
                    • Peslezedirou  

                      Zaplnil aspoň jeden mistr Staromák? Nezaplnil, nikdo neví, že někdo vyhrál MS, ani v cyklistickém svazu možná nevědí, že Prokop vyhrál ve své disciplíně.

                      To že cyklistika skoro nikoho nezjímá, je prostě fakt :-)

                      0 0
                • treatt  

                  Huříková sice už nic nezajela posledních x let, ale zná ji pár lidí kvůli tvářičce. Nash? Polívková? Nebuď naivní, lidi mimo cyklistiku nebudou mít páru, o koho jde, natož, aby ji na billboardu poznali..

                  0 0
          • Smazaný účet  

            Já teda o Kvitové po schůzce s Vaškem ještě neslyšel…

            0 0
        • Hroch obojzhivelnyj  

          Clara Hughes?

          0 0
    • Smazaný účet  

      sam ses neznalej moula..

      0 0
    • Marskatin  

      dle této teorie vosa zjistila, že silnice není CX a myslet na bednu může jen moula…

      Neviděl jsem, ale jak už zaznělo, jelo se na placce, což vyhovovalo silovým závodnicím, na mookru a celkem dost zatáček. Tady chybí to dokonalé soužití s kole ma vědět, co si může/nemůže dovolit.

      0 0
      • karliner  

        Mě je to celkem fuk, ale oni předem nevěděli, že trasa té časovky vede po rovině a že tam jsou zatáčky, když vyhlašovali útok na TOP 10?

        0 0
        • Marskatin  

          No jo ta propaganda , to je vždy hnus. Ale myslím, že to není z její hlavy, ale z hlavy trenérovy.

          To asi jako to ježdění hlavou a útoky na etapová vítězství u RK a tam si taky myslím, že velkou část image ma na svědomí RK starší.

          0 0
        • McBlacky  

          mi ukážeš jednu zatáčku v plný palbě na silničce na mokru na kostkách a pak se budeme bavit :)

          za sucha by měla umístění o dost lepší. Na první tři by to asi nestačilo, ale desítku by dala.

          umět ovládat kozu je dost těžký samo o sobě, navíc ta trať byla dost zlo. Její technicky zdatnější soupeřky dávaly dost často slide na hraně.

          0 0
          • kubad  

            1*

            měla dost smůlu na trať i počasí

            0 0
          • obda  

            +1

            0 0
          • karliner  

            Jak říkám, je mi to úplně jedno, jestli byla 6. nebo 28., jen jsem se ptal, jestli jim ta trasa byla známá předem nebo jestli ji postavili v den závodu bez možnosti projetí :-)

            0 0
            • destr  

              Známá byla dopředu, ale jelikož to bylo v cenru města, tak dost dobře dopředu projet nešla ;-)

              0 0
              • karliner  

                Fakt si ji nemohli projet?

                0 0
                • Kubiczech  

                  Mohli, v plném provozu a s pravidelnou zastávkou na semaforech.

                  0 0
                  • karliner  

                    Fakt? Opravdu neměli možnost si trasu časovky projet předem na uzavřené trati? Pokud ano, je to celkem velká novinka při MS.. Ale proč ne.

                    0 0
                    • Kubiczech  

                      Tak to předpokládám taky. Já myslel, že mluvíš o nějaké delší přípravě jako třeba v mtb projetí londýnského okruhu.

                      0 0
                  • Pebe  

                    ale prdek, v neděli od 15hod byl oficiální trénink na uzavřené trati, tady si můžeš přečíst něco z jejich pera…

                    0 0
                • McBlacky  

                  podle mě tak je čas na ofiko trénink.

                  třeba Taylor Phinney na blogu o časovce Vuelty psal, že si dal ráno lehkou snídani, pak si projel trať, dal si větší jídlo a za 3 hodinky šel na to.

                  Takže si myslím, že dopoledne bylo vyhrazený na trénink i tady. Jen to na oči na časovkářským kole mi přijde jako hazard se zdravím.

                  0 0
    • Smazaný účet  

      a byla snad nějaká naše „specialistka“ lepší? nebyla!

      0 0
      • bagr  

        Uroven nasi zensky cyklistiky je nula.To neni zadny meritko.Proto muze na MCR prijet uplna necyklistka a porazit je jen tupym vykonem.

        0 0
        • roud  

          hehe ale všechny ty cyklistky co maj podle tebe úroveň nula by ti na kole natrhli prdel xD xD xD

          0 0
          • karliner  

            hehe, to je sice pravda, ale vsadím boty, že zase já bych je vydrtil v tenisu, squashi, pinčesi, nohejbalu, bowlingu, beachvolleybalu, fotbalu, hokeji, kulečníku a dalších asi 50 sportech. Tedy asi ve všech ostatních, kromě běhu :-)))

            0 0
            • roud  

              jenže stejně tak bysme našli určitě kotel sportů ve kterym by oni natrhli tebe :O)

              0 0
              • karliner  

                jo, asi jo, je iks sportů, které jsou založeny na tom, že někdo umí rychle a dlouho běžet, třeba orientační běh, rádiový orientační běh, běh do kopce, přespolní běh atd… škoda, že tyto disciplíny nejsou mediálně provařenější, páč si myslím, že by v tom Martina natrhla prdel i českejm specialistkám v nich :-)))

                0 0
                • McBlacky  

                  vzhledem k tomu, že máme mistryni světa v OB (2010) a medailistku v MTBO tak spíš ne.

                  a jako bonus mistryni v OR s migrujícími kontrolami, ale to se stejně běhá jen v ČR :)

                  0 0
                • piskot  

                  V klasickým běhu by možná někomu prdel natrhla, ale v orienťáku (jak klasickým, tak bajkovým, o rádiovým ani nemluvě) jsem naprosto v klidu :)

                  Před lety dělali ve Švédsku takový testík, že vzali mladýho nadějnýho Keňana (běžce) a měl jen za úkol uviset v lese orienťáka (bývalý reprezentant, spíš mapař než běžec) a kluk byl rád, že ho v půlce sebral další startující borec. Byl to sice výbornej běžec, mnohem lepší než jakýkoliv orienťák, ale technika běhu v lese je někde jinde. Kdyby dostal do ruky i mapu a měl běžet podle ní, tak tam běhá ještě teď.

                  0 0
            • obda  

              Zapomnel jsi na rychlobrusleni ;) Vtip je v tom, ze v zadnem z tech sportu nejsi na svete do tricitky :)

              0 0
            • maajkee  

              No protože ty jseš prostě mistr světa amuleta! :)

              0 0
          • Kubiczech  

            Ale kdo by potom kritizoval? Nepochybuji, že hokejisté Mali taky bruslí lépe než já. (:

            0 0
        • Smazaný účet  

          a neni jedno, jakou má nálepku, esli cyklistka, nebo necyklistka? prostě stačí, když je nejlepší, ne? a to Sáblice aktuálně je…

          0 0
        • bagr  

          Jsem presvedcen ze urcite ne.

          0 0
    • Rudyn  

      Tak tohle je silný kafe i na mě…

      Jel jsi někdy na silničce za mokra?

      Pokud chceš kvalifikovaně o něčem psát, zjisti si nejdřív podrobnosti.

      0 0
      • Smazaný účet  

        jsem docela čuměl, jak tak dávali ostře tu jednu zatáčku se dvěma přechodama pro chodce :-O na tom mokru na těch čárách fakt stačí málo…

        0 0
    • Hroch obojzhivelnyj  

      Rano jsem v Dnes zachytil, ze jeji trener vypustil bublinu, ze ji domluvil na jaro angazma v profitymu (snad holandskem, mlzil.), aby mela sanci vyjet si nejake body a ucast na OH. Kdyby to vyslo, tak by to pro ni jako cyklistku bylo super, neco by ji naucili, a skoda ze to neudelali uz davno.

      0 0
      • karliner  

        Pokud je to informace ve stylu „s investorem haly jsme domluveni, doladíme jen pár drobností a pak ho odtajníme…“ tak bych se jen pousmál a bublinu nechal prasknout :-/

        0 0
        • Peslezedirou  

          Jdeš na to špatně, bych asi slavnostně zajájil stavbu a strhnul jedno staré osvětlení, jako slávisti v edenu, pak by následovalo 5 let ticha :-)

          0 0
      • McBlacky  

        podle mě ji to zabije bruslařskou kariéru.

        Number one na světě může být jen ryzí specialista. Ale třeba jí tam dobře nasypou a bude ještě lepší :)

        0 0
        • karliner  

          imho dobře vymyšlený a jedinej možnej způsob, jak vydělat další a větší peníze, na rychlobruslení už nikoho dalšího nenachytají…

          0 0
    • Rychlej turista  

      Sice jsem ji neviděl, jak jede, ale časovka je hodně o technice jízdy. A tu prostě mít nemůže. Vypilovat techniku u nabušence jde ale určitě snadnějí, než zvýšit výkon u někoho, kdo na to fyzicky nemá a pokud bude brát ježdění vážně, příště se můžeš divit.

      Jaký byl čas vítězky a její?

      0 0
      • karliner  

        Tak mi ale potom vysvětli, jak je možné, že české profesionálky předjede o parník?

        Málo trénujou? Jsou tlustý? Líný? Souhra náhod? Kombinace všeho?

        0 0
        • Beeda  

          no zadnou ceskou profesionalku nepredjela:-))

          0 0
          • karliner  

            Jasně, nebudeme diskutovat o definici profesionála a o tom, kolik holek, které předjela na MČR jí odpovídá :-)

            0 0
        • Rychlej turista  

          Já to nesledoval, jen vím, že skončila snad 3 minuty za vítězkou na nějakém 28. místě, což bych za trágu rozhodně nepokládal. Já ji nesrovnávám s těmi, co končí za ní. Vždycky je třeba srovnávat s vítězkou a jestli skončila do nějakých 10% času za ní, dobrou techniku hodně stáhne.

          0 0
          • Smazaný účet  

            navíc na tom mokru se ti rozdíl způsobenej technikou jízdy rapidně zvětšuje, kdyby bylo sucho, tak se to dá rvát hlava nehlava a pak by podle mě rozhodně tolik neztratila…

            0 0
          • bagr  

            No 3minuty za vitezkou je proste dost cca o tridu.Tak jiste pokud by zlepsila techniku tak bude lepsi.Jenze to je to oc tu bezi.Pak tomu musi venovat podstatne vic casu a tim padem by sidila brusleni.Proste na dva sporty na vrcholovy svetovy urovni proste nenatrenujes.

            0 0
    • Beeda  

      vcera konecne mluvili normalne a uznali, ze to na W spicku neni ani nahodou. Holt dokud si nerozbijes hubu, tak meles svoji nebo delas svoje a na ostatni rady neslysis.Kazdopadne pripravit se svym fyz. fondem se mohla lepe, pokud by dala na rady;-)

      0 0
    • Bat1  

      Ten chlápek ji ničí. Sice to může brát jako"připravu" ale podle mého tu holku spíš huntuje.

      0 0
    • Bjerndi  

      moula seš sám. Tak daleko nebyla a Hughes si asi nezaznamenal, co ? :D

      0 0
    • black.horse  

      Jsem si vždycky myslel, že tyhle teoretický kecy zoufalejch povalečů, kteří znají recept na všechno a místo vlastních aktivit a snah jen melou hubou o věcech, který se jich netýkaj, jsou doménou fotbalu a hokeje… jenže ono se to už rozmáhá i v cyklistice:-( Jděte radši všichni ven na kolo se projet!

      0 0
      • bagr  

        Ja rocne poválim tak patnact tisic kilaku a kazdej vikend jezdim zavod ale chapu ze podle meritek jinejch to je takovy povalovani.

        0 0
        • nox159  

          tak to mas co druhy zavod bednu ne? (mozna i casteji ;-)

          0 0
          • McBlacky  

            nevím co jezdí ale na Sportave, KPŽ, Mytreneek nemá ani záznam pod jménem Petr Záviš

            0 0
            • Tomahomo  

              Kategorii 100+ už ve výsledcích neuvádějí ;o)

              0 0
              • bagr  

                Ja se jen tak plácám a zespoda koukám na vas zavodaky.

                0 0
                • nox159  

                  spis jen placaš co?

                  tvoje zavody a najezdy km jsou asi tak relane jak pepovy kola nebo se pletu?

                  0 0
                  • prvniodkonce  

                    Pepovy kola jsou v kufru u auta připravený přece ;)

                    0 0
                  • bagr  

                    Sice se pletes ale at si kazdej mysli co chce.Lidi si tu svoji pravdu udelaj stejne podle toho jak se jim to hodi.

                    0 0
                    • nox159  

                      dej dukaz misto planych rečí?

                      kazdy tyden zavod… ve vysledkach snad musis byt ne? ;-)

                      0 0
    • Smazaný účet  

      Nedivím se, Sábliková jela na Favoritu!

      0 0
    • Kaco  

      Bagr – tvoje vyjadřování naprosto nechápu, myslím ze Joseph de Sax v tobě bude mít těžkou konkurenci.

      Když je naše nejlepší silničářka, nechápu proč by neměla jet na MS. A nechápu co je na jejím umístění tak špatné. Nesedla jí trať, bylo blbé počasí a stejně je cca 30tá nejlepší na světě, to je špatný výsledek??? Když není na bedně tak je to ostuda nebo co? pořád je to perfektní sportovní výkon…

      0 0
    • yetti  

      Dostat se mezi třicet nejlepších na světě je podle mě v jakémkoli sportu velkej úspěch. Myslím, že kdyby se cyklistice jednu sezónu plně věnovala, aby získala techniku, možná by jezdila i na bednu.

      Za mě palec nahoru! Ta holka je fenomenální sportovkyně

      0 0
      • karliner  

        Dojem trochu kazí, že kraluje ve sportech se zanedbatelnou konkurencí. Tahle kočka je také mistryně světa a víckrát a ve větší konkurenci ;-)

        0 0
        • Bomba+  

          Mas zrejme doma neco horsiho, kdyz ji povazujes za kocku. :-))

          0 0
          • Tomahomo  

            Tak ono je úsměvné zvlášť 928 „úhozů“, když jí k tomu pomáhá software. Za úhoz považuju klovnutí do klávesnice. Ale jinak je dobrá. Umělecký dojem raděj hodnotit nebudu ;o)

            0 0
          • karliner  

            Co se týče sex-appealu, tak slovy Phila Marlowa opravdu při jeho rozdávání stála asi ve frontě se síťovkou. Zaráží mne ale, že se tomu vysmívá zrovna „majitel“ takového monstra, jako jsi ty :-)))

            0 0
            • Bomba+  

              Me neres, tady je rec o tvych meritcich krasy… A ty mas tedy dost posunuty :-)

              0 0
      • bagr  

        To si prave trefil.Nelze ale sedet na dvou zidlich na teto urovni.Musela by hodne utlumit brusleni a venovat se cyklistika ale bohuzel sou ti dva nejak zaslepeni ci co a nechteji to videt realne.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.