Rychlá objednávka blbostí z ebaye

18 nepřečtených
  • Trollix

    Zdravím , kamarád bude teď někdy v blízké době objednávat z Ebaye tak jsem se k němu vetřel abych nemusel zbytečně objednávat nadvakrát.

    Potřebuji záložní brýle , takže mi stačí jen něco uplně obyč ale řekněme že ty Lidlu mě zklamaly a chci zkusit něco nevého :) na rychlo jsem našel tyhle brýle http://www.ebay.com/…181576069517?…

    jen se chci zeptat jestli má cenu těch 60 korun jim dát ! :D a za druhé jsem moc nepochopil k čemu slouží ty skla kterým říkají Colorful..nejspíš bych bral normálně černý ale chci vědět na co jsou colorful :D

    Díky moc !

    0 0
    • Ralan  

      Myslím že u blbostí za pár kaček to nemá smysl řešit. Uvidíš sám, ale předpokládám že nebude problém. Na ebayi už mám přes 150 koupených věcí, alespoň z poloviny takové blbosti za pár korun – třeba brýle do integrálky za 300 i s poštou a nemůžu říct křivého slova. Kdyby to bylo náhodou nahouby, tak to aspoň za těch 60 korun tak nebolí, takže cenu 3 piv asi nemá smysl řešit :)

      Ty brýle si asi vezmu taky.. ;)

      0 0
    • Ralan  

      .

      0 0
    • kyl  

      Ty brýle jsem měl a děs a hrůza.Teď kupuju brýle raději v ochranných pomůckách.

      0 0
    • nooski  

      Zrak je na kole nejdůležitější smysl a ty chceš kupovat brýle bez vyzkoušení? Jdi raději někam do krámu nebo již zmiňovaných ochranných pomůcek, trochu připlať, ale brýle si na hlavě vyzkoušej ideálně i s přilbou.

      0 0
      • Trollix  

        No tak ty svoje hlavni mam vyzkouseny ale tyhle mam uplne záložní tak proc bych je mel tolik resit kdyz je mám maximalne na dojeti domu kdyby se mi něco stalo s těma prvníma , takže stejně budou 99% času v baglu, ? Předpokládám že i když jsou z Číny tak zivotu nebezpecny nebudou :)

        0 0
        • fargo.  

          … takže stejně budou 99% času v baglu… A až je budeš poptřebovat, vytáhneš a zjistíš, že jsou prasklý, protože kvalita materiálu a zpracování odpovídá ceně. No a v báglu se o ně něco opřelo a bylo po nich. Ale za ty prachy – no nekupte to. :-)

          0 0
          • kyl  

            Toho bych se nebál,jsou skoro jak z gumy a to je taky ten problém,nijak moc nedrží na obličeji.

            0 0
    • mr.nikdo  

      Objednavat na dvakrat?

      Vis, ze Aukro je kopie eBay? Takze to je hromada uzivatelu z ruznych mist, co tam prodavaj – takze se nevetres k nekomu s objednavkou…?

      0 0
      • Trollix  

        Proč bych se nevetřel ? Normálně pošlu kamarádovi odkaz a až bude objednávat tak mi je objedná s tim. Vím že to možná delam složitější než kdybych to objednal sám ale tak co už…:D

        0 0
        • mr.nikdo  

          To by ten kamarad musel objednavat od toho stejneho cloveka. Potom ano.

          To je, jako bys ty mel neco na Aukru, neco ja. Nekdo chtel objednat od nas obou, abychom mu to poslali zaraz v jednom baliku.

          eBay nema sklad, jako Amazon.

          0 0
          • MlokCZ  

            Tak ale objednat tu jeho samotnou objednávku za něj, to kamarád může… Někdo na to má prostě lidi, aby to nemusel řešit sám :-)

            0 0
      • nox159  

        je to uplně jasné… dotyčný je neschopný si to objednat sám, jak jsem byl mladší taky jsem v tom videl strašný problem nez jsem to jednou zkusil a pak si řikal ze jsem strašný kkt že jsem s tim nekoho otravoval :D

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.