Rumunsko Apuseni MTB - přenechám zájezd

4 nepřečtené
  • aales

    Přenechám se slevou 30% 2 místa na MTB zájezdu do Rumunska – http://www.alpina.cz/…ni-cyklo-mtb v termínu 13.7.-20.7. Nemůžu jet kvůli práci. Cena z 8-mi denní zájezd 5400 – 30% = 3780 Kč. Ozvěte se mi na email al72@seznam.cz.

    Krátce kus popisu zájezdu od CK Alpina Brno:

    Čekají nás jednodenní etapy „nalehko“ v horském terénu téměř stále mimo asfalt. Podmínkou účasti na tomto zájezdu je kolo horské (full je výhodou, ale rozhodně ne rozhodující). Na tomto zájezdu je z důvodu náročnosti tras a komplikací v případě zranění cyklistická přilba povinná. Jedná se o jeden z našich nejnáročnějších MTB zájezdů, který je určen především zkušeným bajkerům, pro které je jízda v terénu tím pravým adrenalinem. Každý den je alespoň část cesty v náročném terénu, který nelze objet. Některé trasy lze zkrátit i prodlužovat, případně zařadit individuální cyklovyjížďky nebo pěší túry do jeskyní. Nocovat budeme buď ve vlastních stanech, nebo v nevelkých pokojíčcích s vlastním příslušenstvím, či v malých chatičkách u Cabana Padiº.

    0 0
    • Kaco  

      možná bych jel, ale nemám parťáka. Nepřidal by se někdo?

      0 0
      • tuzok  

        Ty fotky vypadají skvěle, sice jsem trochu znejistěl při zmínce o vhodnosti celoodpruženého kola a „náročnému terénu“, ale to se asi dá brát s nadhledem…

        Jestli mě v práci takhle narychlo pustí, rovnou bych jel taky :-)

        0 0
    • aales  

      Tak už jsem se domluvil. Místa na cyklozájezdu už jsou obsazena.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.