Rudy Project, Rydon, Matte Black + dioptricky klip

30 nepřečtených
  • Mag5

    ake su v sucasnej dobe skusenosti z kombinaciou ram Matte black a dioptrickym klipom?

    kupila som si tuto kombinaciu a prisla som na to, ze drazka v rame na dioptricky klip je sirsia na pravej strane a kvoli tomu nedolieha klip k sklam a tlaci na jedno oko. prva reklamacia dopadla tak, ze mi napravili – ohli dioptricky klip :(. tato „oprava“ vsak nepomohla a pozicia dioptrickeho klipu je taka ista a momentalne sa ma zatupcovia dovozcu snazia presvedcit, ze to tam ma byt aby sa klip osadzoval jednoduchsie. :(. trva to uz viac ako 30 dni.

    dalsie info o pristupe k zakaznikovi dodam po rieseni z dovozcom a vyrobcom.

    M.

    0 0
    • Ricci  

      po 30dnoch mas narok na vratenie penazi

      0 0
      • Mag5  

        viem. ale ja som tie bryle chcela a dufala, som ze budu jednat seriozne.

        0 0
    • mastihuba  

      Kupovat RP bez pořádnýho vyzkoušení? :D

      0 0
      • Mag5  

        to ako chces povedat, ze RP su tak hrozne, ze ich treba preskumat? ;)

        0 0
        • mastihuba  

          nevim jak dlouho nosíš brejle, ale to že jsou to RP byť by stáli 20kk tak neznamená že musí sednout každýmu. Tydle věci by se prostě přes net kupovat neměli bez předchozího odzkoušení že to fakt sedí. Když si kupuješ přilbu tak ji taky posíláš zpět tak dlouho až kapneš na tu která ti sedne?

          0 0
          • Mag5  

            no ved prave … skusala som do nemoty, pretoze mam vo vseobecnosti problem kupit dobre cyklisticke bryle, uz som sa pred tym opalila niekolko krat a tieto mi sedeli, aspon tie co som si skusala v obchode, takze asi boli prihnute :). nekupim si vsak obchytany set. a to je cela moja blbost. ale vidim, ze si mi moc neporadil, lebo ja som sa pytala, ci ma niekto podobnu skusenost ako ja. dik.

            0 0
            • mastihuba  

              radím zkoušet lépe. :)

              0 0
            • king-bike  

              Oakley

              0 0
              • Smazaný účet  

                pokud máš víc dioptrií, tak na hovno – se šestkama ti to buď neudělají, nebo na to budeš půl roku čekat a stát tě to bude 3× tolik, co RP…a nedej bože, aby se ti dioptrie změnily

                0 0
                • king-bike  

                  ja sam ten problem nemusim resit, jen jsem navrhnul jinou znacku podobne kvality … R.P neni zas tak lacina..

                  0 0
                  • Smazaný účet  

                    holý obroučky jsou cenově srovnatelný s O, ale jakmile tam chceš ty dioptrie, tak u O dělají dioptrická zabarvená skla na zakázku (za ranec), u RP je klip do kterého ti skla udělá kdejaká optika za cenu, jakou jsi ochoten do toho vrazit

                    0 0
    • Qvido  

      Ahoj, využiju tohoto vlákna k dotazu:

      Netušíte kde se dají na netu koupit na RP Rydon náhradní skla a nosníky ? Nějak nemohu nic rozumného najít a stránky kde jsem před pár lety tyto věci kupoval už nefachají.

      Popřípadě nějakej krám v Praze.

      Díky za tip.

      0 0
      • Mag5  

        ahoj.

        no … objednat to cez net bude problem.

        najlepsie ist do obchodu, kde ich predavaju a maju katalog a dat si cez nich objednat – presne objednacie cislo dielu. zoznam predajcov najdes na (http://www.rudyproject.cz/cs). moze sa ti totiz lahko stat, ze dostanes nieco ine, nez co si chcel. zda sa totiz, ze do CR ich dovaza uz len jedna velmi velka firma ktora po odbornej stranke na tom velmi biedne.

        a este … v nejakom fore som citala staznost typka, ze namiesto nahradnych dielov mu ponukaju, aby si kupil nove bryle. no proste su to obchodnici …zakaznicka spokojnost je na poslednom mieste.

        vela stastia.M.

        0 0
        • juli  

          Teď jsi napsala odstavec plný kravin :-(

          Musím se současného zastoupení RP u nás zastat. Moje zkušenosti s nimi jsou naprosto opačné. Jednání vstřícné, dodávka ND v perfektních termínech.

          Oproti tobě doporučuju zvednout telefon, zavolat do Hradce a domluvit se přímo z dovozcem.

          Mimochodem ta tvá „jedna velmi velka firma“ :-) se zabývá dovozem a prodejem brejlí hodně dlouho a nemyslím, že by v tomhle sortimentu měli málo odborných znalostí.

          0 0
      • Smazaný účet  

        já jsem kupoval přes tenhle šop:

        http://www.slunecnibryle.cz/

        mají i prodejnu v Praze, kde se dá všechno prohlédnout, aby sis byl jistej…

        0 0
    • cat  

      Nevi nekdo, kde se daji sehnat skla pro RP Ekynox SX? Koukam, ze se prestaly vyrabet:/

      0 0
      • Smazaný účet  

        zkusil bych ten shop – viz odkaz výše, co se RP týče, tak jsou docela schopní

        0 0
      • Smazaný účet  

        BTW jakej tam je systém? nastrkávací, nebo ještě ten jak se ohnul ten rámeček a takovým výstupkem zaklesl do skla? mám doma starý Skeey po bouračce, ulomená nožka, je to tenhle model:

        http://www.gearreview.com/rudyskeey.php

        a skla jsou OK (zrcadlovky, čirý a žlutý), tak bych je za symbolickou cenu přenechal :-)

        0 0
    • novcze  

      zkusím to přidat sem …

      Nějaké zkušenosti s programem Rudy Project impactrx na výrobu dioptrických sportovních brýlí?

      http://www.rudyproject.com/…ion-program/

      0 0
      • jonti  

        to nemám, ale velmi dobrá zkušenost se sportoptik, kde dělají to samé, akorát jiná značka skel. Mají RP, Oakley a jiné značky. Několik měsíců vozím RP Rydon, dioptrie 2, samozabarvovací, cena něco přes 10.

        0 0
        • maplik  

          Souhlas. Sam vozim v Rydonech dioptricky klip, ale manzelce jsem nechal zabrusovat dioptrie primo do ramu. Je fakt, ze si asi 14 dni zvykala, protoze to zabrouseni kvuli prohnuti je proste jine, nez u klasickych bryli. Uvazoval jsem, ze na to taky prejdu, ale nakonec zvitezila variabilita a moznost menit laser black za racing red dle svetelnych podminek, takze si klip necham. Nicmene sportoptik urcite doporucuju – jsou opravdu ochotni a snazi se.

          0 0
          • novcze  

            klip vozím už několik let v Rudy Project, taky mám skla na výměnu, ale moc to neměním spíš vůbec, takže mít jedny sportovní dioptrické by mě vyhovovalo víc, a mělo by to být opticky lepší a i na váhu lehčí.

            0 0
            • jonti  

              Lehčí to ani být nemusí, při velkých mínusech to bude hodně tlusté.

              0 0
            • šimlos  

              Mám Rydony s klipem a troje náhradní skla,laser black,racing red a čirý ,měním je docela často podle počasí a někdy i během vyjížďky,skla se v praktickém látkovém pouzdru bezproblémově vezou v kapse dresu.Na západě se člověk často rozsedí někde na pivku a potom dojíždět domů s černými skly,nic moc..:-)

              0 0
    • shauriq  

      jenom dam do pozornosti… jestli chcete jina( jinak zbarvena skla pro rudy project.. mrknete na americkou firmu walleva… jejich skla jsou zrcadlova.. POLARIZOVANA!! .. A UPLNE PERFEKTNE SEDNOUCI DO ORIGINALU RUDY.. mam na rydonech jejich zrcadlove modre skla… a polarizovana smoke fotochromaticka skla.. .. kupoval jsem je proto ze original fotochromaticka impactx 2 .. nejsou polarizovana!

      vse smozrejme za polovicni cenu oproti originalum skel rudy.. k nalezeni na ebay .)))) zaslani po celem svete.. dostanete i voucher na 20 dolacu na dalsi nakup

      0 0
      • jonti  

        na řízení auta jsou možná polarizovaná ok, ale v lese nebo na silničním kole s nimi nevidíš odlesky od silnice a nevidíš, kde to bude klouzat. taky v nich nejde moc koukat na displej telefonu.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.