• black.horse

Ahoj, tak mám dotázek, nikde na netu ani u výrobce v papírech nemůžu najít info, zda je nějaké omezení na velikost kotouče u vidlice RS Revelation. Chci dát dopředu 203mm a dozadu 185mm, přežije to? PS. nejsem žádný prase a jezdím pomalu jako spořádaný turista:-)

0 0
    • cabbage  

když to může vydržet talas tak proč ne mysivnjší RVL?..

0 0
      • black.horse  

no, to doufám:-) jelikož na kytaru nehraju, tak sadu duralových trsátek s logem RS nepotřebuju:-)

0 0
    • Jarous1  

Letošní GT Avalanche Pro má na Reconu 220mm kotouč… Takže si myslím, že by to i tahle vidle mohla přežít.

0 0
      • cabbage  

220?! kam to XC spěje?;) to mená ani leckterej sjezďák…

0 0
      • marapara  

Nevím kde jsi to nabral, ale já jsem tam viděl standartně LX kotouče 160 mm. Jinak nevidím jediný důvod, proč by RVL neutáhl 200 mm kotouče. Není to přece skareb s 28 mm nohama :)

0 0
        • black.horse  

no, říkám si, že by mohl, když je ten zesílenej a enduro a vůbec… ale mám malinko strach, abych tu vidlici rychle neodepsal a pak jen nekupoval jedny futra za druhejma…:-/ každopádně, kdyby to tenkotouč pobralo, bylo by to fajn:-)

0 0
          • marapara  

Já tam vozím 180 mm kotouč, který jsem vozil na Dukovi. Ten měl 30 mm nohy. Bylo cítil, že se při agresivnějším sjezdu kroutí a taky při blbnutí na předním kole. Ale za 2,5 roku jsem chytil jen minimální vakl na levé noze. RVL je tuhá jako prase, nekroutí se při blbnutí po předním kole. Ty sjezdy ještě nemám všechny projeté, ale myslím, že když mu budu dávat pořádně co proto, tak se kroutit nebude. Rozdíl v tuhosti a pevnosti je opravdu velký, tak si myslím, že to bude v poho.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.