Rozvodí Lužnice - dotaz na sjízdnost

11 nepřečtených
  • kíto

    Ahoj všem, o následujícím prodlouženém víkednu se chystáme do Třeboně a okolí. V rámci této akce bych se rád projel kolem Nové řeky od rozvodí až kam to půjde. Koukal jsem, že kolem řeky vede dle Cykloatlasu cesta. Neprozradíte mi někdo jak je tato cesta sjízdná, jestli ji zvládnou i méně zkušení, děti a pod.? Díky za případné inforamce.

    0 0
    • MirosPikos  

      Pokud je to ta cesta, co myslím, tak bych se sjízdnosti nebál. Je to dokonce vedené jako stezka pro invalidy. V životě jsem tam žádného neviděl :) Ale vozík by po větší části bez problémů dojel. Vesměs všechno okolo Třeboně je jako dělané pro rodiny s dětmi. Žádné kopce a uhlazené cestičky. Jen občas jsou nějaké přejezdy s kameny nebo kořeny. Ale to už není obvykle vedeno jako oficiální cyklotrasa.

      0 0
    • Mogadi  

      Pokud muzu za sebe neco doporucit, tak bych jel spis niz na jih do Novohradek… prislo mi to tam daleko hezci nez okolo Trebone… ale smaozrejme vice kopcu…

      0 0
      • kíto  

        Díky, máme to v plánu :) …

        0 0
        • Soreno  

          Pokud nechceš v Novohradkách, jen asfalt tak ti mohu poslat okruh co jezdíme i s výletem k sousedům v Rakousku na Hut + Mandlstein.

          0 0
          • McBlacky  

            sjezd po modré TZ z Mandelsteinu na Pyhrabruck je naprosto parádní. A teda výjezd od silnice po modré na vrchol je hodně slušná kousačka

            0 0
            • Soreno  

              To jo a když jedeš po červené s Heinrichs bei Weitra přes Kuderring a Hut tak už toho máš fuck dost, ale ten sjezdík to vyváží :-). Jinak kolem vysoký je singlík a pak sjezdík z Kraví hory po červené společně se zelenou.

              A nezapomenout spláchnout pot v Žumberku místním pivkem :-))

              0 0
        • oddie  

          Ve stejném termínu tam jedu taky, mám projeté s vlekem okolí Staňkovského rybníka, až do Nové Bystřice komplet lesama bez aut, z druhé strany Rakouskem malá silnička, jde toho tu objet spousta…

          0 0
      • karliner  

        Pokud můžu něco za sebe doporučit, jel bych ještě kousek níž, někam do Alp. Přijde mi to tam daleko hezčí než v Novohradkách.. ale samozřejmě víc kopců.

        0 0
        • kíto  

          Zdar, tak se nám podařilo od rozvodí dojet jen k památníku Destinové. Dál jsme to kvůli cestě, která byla díky dešťům blátivá raději vzdali. Jinak díky za reakce.

          0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce