• Fuglsang

    Docela mě překvapuje, kolik Francouzů jezdí do Česka na kolo. Za posledních asi 5 švihů jsem potkal dneska už druhou skupinku čítající asi 5 jezdců. Že bychom měli v zahraničí tak dobrý PR? Nebo jsou ti Francouzi tak „ujetý“ že si někde najdou, že v Hoříně je pěkná cyklostezka a jedou sem? Každopádně je to hodně příjemný překvapení :-)

    0 0
    • Smazaný účet  

      Já jsem rád, že během 70 km potkám aspoň jednoho cyklistu, natož Francouze.

      0 0
    • mr.antik  

      asi nemaj dost dobrý silníční a mtb terény u sebe :-)

      0 0
    • artorie  

      Já potkávám fut těch stejných 20–30 lidí, se kterými si už nemám co dalšího říct.

      0 0
    • Smazaný účet  

      zabozruti jsou divni…ale na olympiade mne docela prekvapilo, ze zahjeni bylo napred komentovane ve fr a az potom v aj…zeby anglicky vtipek?:)

      0 0
    • Chiron  

      Letos sem potkal na Hostýně takový starší pár na tandemu, zapřáhnutý jednostopý vozík a na něm francouzkou vlaječku.

      Ale zahraniční PR, no nevim teda, se Slovenskem a Polskem máme společné Beskydy a řekl bych, že většina nemá příliš důvodů jezdit někam dál, i když změna je taky fajn. Poláci asi budou jezdit do Rychleb. A jinak ostatní okolní státy mají Alpy a pod. A já osobně bych sem asi někde až z FR nejel. Myslím, že sami tam budou mít dost podobného kvalitního ježdění. Akorát SpS má nějakou reklamu od IMBA, nějaký bikeresort nebo tak něco.

      Jinak imho akorát vyplňujem díru mezi ježděním v allinclusive oblastech v Alpách a úplným backcountry někde v Rumunsku kde celý den nenarazíš na nějakou větší civilizaci.

      0 0
    • šimlos  

      To jsem si nevšimnul,že by nějak u nás přibývali,moc jich v Čechách nežije a je to škoda.Turisti jezdí hlavně do Prahy a Krumlova.Jinak ty negativní reakce na Francouze moc nechápu,jsou kulturní evropský národ.Že nechtějí mluvit anglicky se jim moc nedivím.My taky nemáme opravdu moc důvodů mít třeba Rusy v lásce a podívej se do Varů…ostuda..

      0 0
      • pepek  

        Co tak strašnýho jim angličani udělali, kromě toho, že je dvakrát vytahovali ze sraček, do kterých se sami uvrtali?

        Oni nechtějí mluvit nejenom anglicky, ale ani žádným jiným jazykem. Ital taky ne, ale ten se u toho aspoň snaží, francouz je jen ********, že mu nikdo nerozumí (v cizině, ne ve Francii)

        0 0
        • vinca  

          Tak to jsou na tom jako my :-))

          0 0
        • scret  

          no myslim, ze anglani s frantikama se nikdy nemeli v lasce, uz od dob spolecnych valek a zrejme jeste dlouho predtim…

          To ze jsou jako narod hodne patriotisticky je vec jina…

          0 0
        • šimlos  

          Ono to vyznělo jako bych srovnával jejich vztah s Anglánama a náš s Rusama ale to tak není,spíš jsem chtěl poukázat na ten francouzský partiotismus a v něm nic špatnýho nevidím. U nás lidi na 28.říjen většinou ani neumí vyvěsit vlajku..

          0 0
    • Radez  

      Včera sem potkal u Hořína skupinu Francouzů, ale asi mně nerozuměli, když sem jim říkal, SOU TAM SPADANÝ STROMY, páč se tomu tlemili :-).

      Ostatně to bylo asi poprvé, co sem potka nějakýho Francouza na kole.

      0 0
    • prvniodkonce  

      Já potkal někdy nedávno v Radotíně skupinu asi 40 Němců věkově 60+, všichni měli krosová kola se zvonky, na obličejích německé vlajky (zrovna byl fotbal), reflexní vesty a lidl helmy. Masakr. A o pár kiláků dál v Mokropsech jelo asi 30 Němců věkově 15 – 20 na tescobajcích v riflích. To jsem popravdě ještě nezažil. Francouze bohužel ne :)

      0 0
      • Smazaný účet  

        na Šumavě jsem potkával Holanďany na kolech, taky většinou nějaký crosy/trekingy…di­vili se, že tam jsou kopce :-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.