rovné OS řidítka "Full-width flat-top"

10 nepřečtených
  • Evilcleaner

    ahoj, kupuju rovné OS řidítka, ale nejraději bych nějaké které mají vrchní část v jedné rovině (stejně jako fsa k-force) a to kvůli umístění dodatečných zařízení jako je computer, tepák, světlo. jde mi docela o váhu ale do karbnou bych moc nechtěl protože budu vozit rohy a nemám k tomu moc důvěru. takže zbývá asi jen hliník a scandium, šířku bych nejraději 600mm ale asi budu muset zkousnout 580mm

    pokud jste někdy něco takového viděli tak mi tady prosím hoďte tip, samotnému se mi zatím nic kromě zminovaných FSA nepodařilo najít

    díky moc

    0 0
    • Evilcleaner  

      no asi je na čase přehodnotit požadavky, asi teda už netrvám na vodorovné horní části řidítek.

      takže jaké co možná nejlehčí duralové řidítka s šířkou min. 580mm a aby to nebyly WCS (nepochybuju o kvalitě, ale nechci je)

      docela se mi designově líbí truvativ team

      0 0
    • jecnak  

      Pokud si do tech FSA das do koncu hlinikovy vlozky, tak muzez bez obav vozit rohy.

      0 0
      • Evilcleaner  

        no to je asi pravda, na těch fsa přímo píšou že rohy můžou být ale ted jsem si koupil carb. rohy a stahování objímky je uděláno tak že rovina vedená tím zářezem neprochází středem průřezu řidítek. před časem tady někdo dával link že pokud s emontují rohy na carb. řidítka tak to tak musí být.

        no a v neposlední řadě mi možná přijde trochu zbytečné platit za řidítka 1600, když přínos materiálu je zde přinejmenšm dikutabilní

        0 0
        • jecnak  

          Uz jsi na nich jel? Ja je mam a prinos pohodli proti 25.4 Ritchey COMP je citelny, takze bych o diskutabilite urcite nemluvil.

          0 0
          • jIrI___  

            Já myslel, že když má člověk odpruženou vidlici, tak karbonová řidítka jsou lepší oproti alu možná jen tak ve vzhledu :)

            0 0
            • jecnak  

              Zkus a uvidis. Vidlice ti jemne vibrace nepobere. Velke mnozstvi sezere (pokud neni na 55psu) plast, ale proste ty razy do rukou jsou takovy tlumenejsi a „prijemnejsi“. Zadny zazrak se samozrejme nekona, odpruzenou vidli to nenahradi, ale kazda vec, co prinese na bika pohodli navic je fajn.

              0 0
    • Lowrider  

      Syncros FL 7075

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.