• Okmar

    Ahoj ,

    nemáte někdo zkušenosti jak to maj s doručením do ČR ? Mám vybrané kolo a jediné co mě bráni dokončit obj. je doba doručení 15 týdnů. Chápu, že je začátek sezony a maj toho moc ale 15 týdnů mi přijde strašně dlouhá doba . Nemáte někdo zkušenost za jak dlouho Vám kolo nebo někomu známému od nich přišlo ?

    Díky za odpovědi

    0 0
    • kubad  

      je to německý e-shop pošta je pár dní, problém bude nejspíš v dostupnosti

      0 0
    • novas752  

      Zřejmě je nemají skladem. Letos je po kolech obecně obří poptávka, spousta kol za dobrou cenu je už déle dočasně nebo i trvale nedostupná. 15 týdnů je někdy v půlce září, to bych čekal že budou nabíhat do výroby modely 2021 = aktuální model bych považoval za trvale nedostupný.

      0 0
      • Pijer  

        Myslím, že si na ročníky modelů moc nehrají. Princip něco jako RBčko, mají model a další následuje po pár letech a ne pravidelně každý rok tím, že dají jiná řídítka a namalují na rám jinak šmouhu.

        Každopádně uváděný termín je daný dostupností rámů v požadované barvě a velikosti nebo klíčových komponentů

        0 0
    • Okmar  

      Díky za info, jen mě tedy zaraží proč tam rovnou nedají že je nedostupné asi jim taky musí bejt jasné, že to nezvládnou dodat . Zkusim jim ještě napsat mail co mi řeknou a kdyžtak počkám na 2021 model . Díky

      0 0
      • my_dudesty  

        Já jsem kupoval na konci září 2017 s tím, že dodání má být na začátku listopadu no a na začátku prosince (taky 2017;) byl bike doma, takže tak. Každopádně na maily v angličtině reagovali svižně a i dodatečné úpravy nad rámec jejich konfigurátoru nebyly problém.

        0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován adminem.
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.