• bikeridercz

    Ahoj, netušíte náhodou jak nastavit Rebound na téhle vidlici ? Nemá totiž čouhající červený knoflík se kterým by to byla hračka. Naopak tahle vidlice má utopený (zespodu cca 5cm uvnitř vidlice) červený šroub s dírou na 5mm imbus, ale je fest utažený, viz foto. Koukal jsem na různá videa na youtube a manuály přímo ne webu rockshoxu ale úplně jsem to nenašel. Dík za radu.

    0 0
    • novas752  

      Chybí ti tam ten kus kterým se odskok nastavuje. Červený šroub jen drží pístnici tlumení ve spodní noze, je v něm díra skrz. Ale pokud máš dlouhý 2,5mm inbus, dá se použít místo točítka – ostatně to točítko neni nic jinýho než inbus s červeně eloxovanym prodlouženim.

      0 0
    • bikeridercz  

      Aha ok, s když píšeš že mi to chybí, tak ten dlouhy nastavovací šroub/imbus jsem měl dostat k novému kolu? To jsem nedostal, toho bych si všiml. Každopádně dík za vysvětlení

      0 0
      • novas752  

        Ne ten tam má bejt strčenej z výroby. Buď ho tam nedali nebo vypadl před prodejem nebo až po prodeji. Měl by ho tam držet takový pojistný drátek nebo okroužek navlečený na tom šroubu.

        0 0
    • MatS  

      Chybí ti tam ten červený štelovací bazmek. Vyzkoušej reklamovat tam kde jsi kolo koupil. Snad tě neobviní, že jsi si ho vytratil. Měl by tam držet celkem spolehlivě.

      https://www.cyklozitny.cz/…018-sid-b2-b

      Kdybys to kupoval sám, tak si připrav 400 Kč.

      0 0
    • bikeridercz  

      A ještě jeden dotaz, na druhé noze to vypadá úplně stejně, normálně na jiných vidlicích je modrý knoflík, u mně opět dutina cca 5cm hluboká a šroub s imbusovou hlavou. To je OK? Dík ;-)

      0 0
      • novas752  

        Tam nic dalšího hledat nemusíš. Z vrchu se ta noha fouká, z vrchu se tam vkládají tokeny a to je vše, zespodu jen šroub držící pístnici pružení v odlitku spodních nohou.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.