Rock Shox Mission Control DH - nefunkcni nastaveni komprese

11 nepřečtených
  • frik

    Mam problem s vidlici Rock Shox R2C2 2011, ktera je vybavena nastavenim Mission Control DH.

    Vidlice je nova, kupovana z chainreacti­oncycles. Nastaveni odskoku je znat, ovsem nastaveni komprese(low speed ani high speed) nema zadny vliv na chod vidle. Ted chodi dolu citlive a rychle.

    Netroufam si vidlici rozebirat, ale rad bych zjistil v cem by mohl byt problem?

    0 0
    • frik  

      Po zajeti vidle v narocnejsim terenu se sam uvolnil zatuhly chod nastaveni bottom out a nastaveni komprese jde znat ovsem az v terenu kde vidle dosatne trochu vic nazart, coz je, jak mi bylo receno, spravne.

      Zustava jen jeden problem, kdyz vidle chvili nepracuje tak ma potom pridreny chod, ktery se po par stlaceni ale spravi, takze jeste kontrola oleje.

      0 0
      • miruš  

        mám také RS z chain,po rozebrání bylo ve vidli 10 procent oleje z množství co má být :-) mám totem 2010, ale myslím že u nových ročníků to nebude jinak

        0 0
      • tomfree  

        Ten problém s přidrháváním vidlice jsem řešil na Totemu a problém byl v tom,že na vnějších nohách jsou dva simeringy za sebou a ne jeden jako u foxe a mezi nima totální sucho,stačí ten horní vyndat,nalít trochu oleje dát z5 a funguje to vo dost lépe.

        0 0
    • prcek2  

      Na funglnovém Totemu SA taky necítím rozdíl v nastavení pomalé komprese (rychlou asi nejsem schopen rozeznat) i odskoku (v porovnání s Lyrikem kterej jsem měl předtim). Jak to tu čtu, tak asi nebude sedět množství oleje z výroby, co? Sám se v tom nechci hrabat, takže se stavim v servisu :-(

      0 0
      • frik  

        Propruzenim na miste sem rozdil taky nepoznal, ale jezdil sem takovy usek s prirodnimy schody a tam uz ty krajni nastaveni jdou celkem znat. A s tim manualem od RockShoxu doplneni oleje nebyl problem, tez sem nikdy predtim vidlu nerozebiral.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.