• Majky21

    Co říkáte na nový pevňák pro rok 2021 od Rock Machinu? Zdá se Vám za ty peníze OK? A co vidlice? Nikdy jsem na pražení této firmy nejel…dá se porovnat s nějakým modelem od RockShoxu nebo Suntouru? A dá se nějak normálně servisovat?

    0 0
    • kiwaf  

      Zrovna jsem o nem cetl.

      https://dolekop.com/…-a-kilometry

      0 0
    • Majky21  

      Když byste porovnali RM Blizz TRL 70–29 s Kellys Gibon 50 2021, k čemu byste se spíše přikláněli?

      0 0
      • scottrussell  

        Za mě obě kola moc pěkný. K novýmu Gibonu jsem ještě nenašel geo, ale obě kola jsou moc pěkný. Za mě pocitově RM víc do sjezdova (napálit to tam a nějak to přeletět), Kellys působí víc hravě, možná na úkor top rychlosti, ale bez debat bude ovladatelnější. Asi jako když porovnáš Whyte řady 900 a Commencal Metu AT HT. Každopádně RM nemůžu upřít jednu věc. Zařekl jsem se, že 29" už nikdy nechci, protože s mojí vejškou jsem na ní zkrátka moc vysoko a ten pocit ze zadního kola je šílenej. Ale přesto se na něj chodim pořád dívat a sleduju TrailHuntera, kdy konečně vyšle pořádnej test tohohle kola. Moc se mi líbí. Ale taky rád trošku „trialuju“ a na to mě to přijde moc velkej parník, tam ta Meta nebo Gibon asi udělá lepší službu. Netušíte, kdy bude RM dostupný? Psal jsem dotaz do fabriky, ale bez odpovědi. Děsně bych se na něm chtěl svízt :))

        0 0
        • perceptio  

          A kolik měříš? Jo, letos je všechno nedostupné. Fabriky jsou ve skluzu.

          0 0
          • scottrussell  

            168. Nejvíc mě sedí mullet, ale to nikdo (v HT) nedělá tak, aby to bylo dostupný. Chtěl bych teď spíš HT, abych se alespon trošku zlepšil v technice, už je zase načase. RM má letos sériový mullety ve fullech, líběj se mi, ale mimo potřeby se zlepšit v technice taky teď potřebuju dávat peníze jinam. Takže jsem přemejšlel o stavbě HT Mulleta na nějakym rozumnym rámu, ale samozřejmě koukám, co se kde děje v sérii :)) Já si nemůžu pomoct, ale to zadní kolo tam pořád strašně cejtim a je to v plný 29" na mě moc velkej tank, hlavně mě vadí, jak jsem s těžištěm hodně nahoře a celá ta páka velkýho zadního kola je pro mě morálně šílená. Na předku mi 29" nevadí. No a ten RM na mě z těch obrázku a videí co jsou dostupný působí, že má tak „dlouhej“ a „nízkej“ rám, že mě to ještě láká vyzkoušet, než nad 29" definitivně zlomim hůl:)

            0 0
            • perceptio  

              Pokud na tom máš tenhle pocit, tak to asi není ideální. Jo, ty rámy dneska docela natahujou, tak třeba to ještě klapne. Jinak v tomhle typu kol nemám skoro přehled, ale zajímá mě to.

              0 0
        • scottrussell  

          ** Myslel jsem Meta HT AM – překlep :))

          0 0
        • mech1  

          Blizz TRL 70 2021 bude k mání koncem ledna. Letošní jsou vyprodaný.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.