• Cihi

    Ahoj všem, rád bych Vás pozval na návrat legendárního eventu 80-tých let, který místo motorek nabídne MTB XC závody, dětské závody (odrážedla – 14 let), Mistrovství ČR v Trialu, Neoficiální mistrovství ČR ve skocích na kole a Neoficiální mistrovství ČR v ENDURO TRIALU. Právě na Šlapačkách byla jedna z prních možností vidět i Trialová kola v ČR. Říčanské šlapačky si mnozí pamatují i jako Mistrovství světa či mezinárodní mistrovství republiky. My jsme už po mnoha letech především cyklisté, takže raději začínáme právě s cyklistickými disciplínami, které tvoří kostru naší akce.

    Klub MTB & TRIAL MRAVENIŠTĚ Říčany zve srdečně všechny jezdce na trochu akčnější pojetí závodů, kombinující několik cyklistických disciplín s bohatým doprovodným programem. Jezdci pojedou o designované poháry, akční kamery a další zajímavé ceny našich partnerů. V Trialu se představí většina českých předních jezdců. XC bude formou kratšího technického závodu pro všechny jezdce. Enduro Trial je otevřen všem jezdcům, kteří se nebojí překonat na kole menší překážky a ukázat svůj skill. Skoky na kole ukáží co vše se dá na kole přeskočit, či vyskočit. Na své si příjdou i ti nejmenší budoucí závodníci.

    Hlavními organizátory akce jsou za Trial, Skoky a EnduroTrial Vlasta Kabeláč Čiháček a za MTB XC Petr Bedrník.

    Vše se odehraje na nově zrekonstruovaném koupališti Marvánek v Říčanech u Prahy 16–17.9.2017, které nabízí výborné zázemí v podobě místní hospůdky na Marvánku, dětského hřiště, úžasné přírody a hlavně krásného technického okruhu, který se bude do budoucna rozšiřovat do místních lesů. Snadná dostupnost z Říčanského náměstí i nedaleká restaurace s ubytováním nalákají nejednoho jezdce i diváka.

    Připraven je na sebe navazující program, kdy bude možné plynule střídat jednotlivé disciplíny s TRIALovým finále a Skoky na kolech před vyhlášením. Nedělní dětské závody nalákají doufáme hromadu malých talentů na odrážedlech a horských kolech. Stejně tak jako Enduro Trial (jednoduše kombinace Endura a Trialu), dá dospělým jezdcům možnost užít si techniky a strategie. Tato disciplína je vhodná pro každého trochu technicky zdatného Enduro / XC jezdce.

    Více informací na www.mtbtrial.cz/slapacky

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse