• Radusrs

    Ktere kolo je lepší. Cannondale habit 5 nebo Pells tarpan race

    0 0
    • michomin  

      Jak to máme poznat? Nechceš, abychom to vyhledávali na internetu, viď?

      0 0
    • Smazaný účet  

      určitě Cannondale – je to americký!

      0 0
      • Martin  

        No jistě, jak něco není z USA, tak se to pánům nelíbí…

        0 0
        • Radusrs  

          Taky si to myslím. Máš nějakou zkušenost s Pellsem nebo tarpanem.

          0 0
    • novas752  

      Hadam ze Cannondale bude mit kvalitnejsi ram ale horsi osazeni a jinou geometrii, hledat se mi to nechce.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Hoď odkazy

      0 0
    • Smazaný účet  

      Cannondale bez leftyny? nebrat

      0 0
    • scota  

      The Cannondale Bicycle Corporation is an American division of Canadian conglomerate Dorel Industries that supplies bicycles. It is headquartered in Wilton, Connecticut with manufacturing and assembly facilities in China.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Ale tak – původni americkej Cannondale zbankrotoval, že. A teď šlapou v rámci konglomerace brázdu a maj v ní poměrně privilegovaný postavení. A mají (nebo měli) aspoň toho německýho šéfkonstruktéra. A můžeš od nich mít kolo bez slopingu a na vyšsích kolech ti daj pořád ještě jedny z nejkrásnějších klik, co vůbec na světě jsou. A kdo z těch velkejch americkejch výrobců dnes v V Číně nevyrábi? Trek? Houby leda, to jsou jen kecy. Jako běžné konfekční zboží pro nenáročného spotřebitele je Cannondale, myslím, naprosto ok. A Pells? Ten snad už ani neexistuje, pokud vím.

        0 0
        • pepek  

          Zbankrotovala snad jen MX a čtyřkolková divize, ne? Myslím, že to stačili včas rozdělit.

          0 0
          • Smazaný účet  

            Člověče, já mám dojem, že to šlo ke dnu kompletně, že Montgomery to prostě pustil – ale hledat, jak to přesně celý bylo, se mi nechce. Prý byla počátkem konce ta jednoválcová terénní motorka. Škoda – byla to taková už zavedená lidová firma, „hliník pro masy“ se tomu říkalo. Když jsem byl v třiadevadesátým ve Washingtonu (D.C.) pár týdnů na jakési stáži, tak každej černoch, co jezdil v sandálech na kole do práce, měl Trek nebo Cannondale… :)

            0 0
              • Smazaný účet  

                Tak – ta poslední věta před postscriptum je trošku v kontextu legrační. Štěrba sice na počatku devadesátých let prodával Cannodaly, jež tehdy vozil kolega Vokolek (dráhařská Dukla na tom hned zkraje jezdila) ale, pokud vím, nějak slavné mínění o nich neměl – preferoval klasická ocelová kola. Ve třiadevadesátém jsem u něj kupoval na své tehdejší Colnago celou sadu Record a trochu jsme se na tohle téma bavili. A pokud se týče toho, jak Cannondaly brali lidé v Americe, tak věty jako již zmíněné “hliník pro masy” nebo “Klein chudých” jsou notoricky známé. Vzpomínám si, jak v polovině devadesátých let po jakési diskusi na téma Klein-Cannondale na jednom z amerických fór měli nakonec někteří lidé tendenci opatrně a smířlivě psát něco ve smyslu: “Ale tak, vždyť ten Cannondal není zas až tak špatný kolo…” :)

                P.S. Jo – a dva Cannondaly z té doby sám ještě mám – to aby mne někdo hned nenapadl krz hostilitu a zavilej “hejt” vůčž značce… :)

                0 0
      • scota  

        Tak značku Cannondale vlastní jakási firma Dorel z Kanady

        https://en.wikipedia.org/…l_Industries

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.