RB CRR TEAM vs SCOTT SCALE 50 vs CUBE LTD RACE

9 nepřečtených
  • valdex

    Ahoj,

    vybírám kolo do 30k. Moc fundovaně se v tom nevyznám a veškeré mé poznatky jsem posbíral po netu a potřeboval bych teď oddělit marketing od skutečnosti a byl bych vděčný za vlastní zkušenosti/názory zkušenějších bikerů.

    V současnosti mám tyto 3 favority:

    1. RB CRR TEAM (26 190,–)

    http://www.rb-bike.cz/…/78/crr-team#…

    1. SCOTT SCALE 50 (33 300,–)

    http://kola-scott.cz/…012-scale-50

    1. CUBE LTD RACE (27 490,–)

    http://www.cube-bikes.cz/detail.php…

    Designově se mi nejvíc líbí CUBE, na RB se mi zase líbí, že to je poctiván česká práce a ta se cení, kamarád má zase super zkušenosti se Scottama. Jenomže se mi zas moc nechce platit jenom za značku. Ocením jakékoliv objektivní komenáře týkající se především osazení, rámů a vlastní zkušenosti s jízdou na těchto kolech.

    Díky!

    valdex

    Anketa: Jaké kolo by sis vybral ty?

    20x
    63%
    9x
    28%
    0 0
    • palo7  

      když se ti RB líbí a ještě rád podpoříš českou firmičku, tak ho jdi projet a když sedne, nevidím důvod ho nevzít.

      Navíc do 30kkč, můžeš ještě tunit ve specifikaci, třeba jen výměna kol dělá 600g úspora hmotnosti a to je další výhoda RB, nemusí to být Team, ale klidně začít na Base a ladit co chceš podle sebe

      0 0
    • Pijer  

      Vzal bych RBčko bez kol, nebo se rovnou domluvil na jiných kolech.

      0 0
      • MirosPikos  

        Ono se docela vyplatí to vzít rovnou s výplety, ty pak v případě potřeby prodat a pořídit jiné. Ale dobře poslouží i 7325 nebo MAGIC.

        0 0
        • Pijer  

          Po tom co vidím u kamarádů, kteří mi nevěřili a přesto šli do Remerxů (většinou Viking různého data výroby), tak bych na Remerx odvahu neměl. Koupil jsem za podobné peníze výprodejové Fulcrumy s bezdušovými ráfky a nemusím nic řešit (i když jsem si radši náhradní ploché dráty pořídil, klacek v drátech je prostě klacek v drátech ;-))

          0 0
    • siafu  

      záleží, do jaké míry řešíš rám a komponenty – na mě by RB ve vel. S bylo krátké, takže to by dobrovolně moje volba nebyla a místo RB by klidně dostal moji důvěru třeba karbonový Haibike

      0 0
    • valdex  

      do RB bych sekl jedine proto, ze ten ram vsichni vychvaluji, jenze se mi fakt nelibi designove a nedokazu ze svehoi pohledu poznat rozdil mezi ramem CUBE a RB. Dokáže mi někdo poradit? Osazení u Cube mi zase přijde lepší než u RB CRR Team. Co myslíte? Scotta už bych asi nevzal,takže se teď rozhoduju mezi RB a CUBE.

      0 0
      • mrozu  

        Podle mě nemá smysl kupovat kolo, který se ti nelíbí. Mimochodem RB nevychvalují všichni, jsou i kritické hlasy, nesedne všem. Buď si běž obě kola vyzkoušet a uvidíš, jestli se ti na RB pojede o tolik líp, že oželíš vzhled a nebo holt vezmi to, co se ti víc líbí. Myslím, že ani s jedním neuděláš chybu.

        0 0
      • siafu  

        podle geometrie – jinak Cube má sice vidlici Fox, ale nemá LO z řidítek – to by mi třeba vadilo, jinak rámem se mi nejvíc líbí Scale, akorát tedy v jiné barvě, RB mi připadá prostě nudné, ale 100 lidí 100 chutí

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.