ráfky SUN Rims - trocha historie

13 nepřečtených
  • madcat

    Nevíte někdo, co to bylo za typ ráfků SUN Rims, který se před cca deseti a více rokama dávaly třeba na Author Vision – rám byl v provedení leštěnej hliník, ráfky byly červeně eloxovaný, ten nápis SUN tam byl nalepenej po jednotlivých písmenkách mezi otvorama pro niple… komponenty to mělo KORE, kliky myslím takový ty starý čtyřpacky LX atd… jde mi o typ těch ráfků. Na stránkách Author nic nezjistím, protože tam mají historii až od r. 2002, a tohle byl rok tak 1996 – 1998 tipuju

    0 0
    • Vilém  

      Nebyl to tento co je v priloze?

      0 0
    • kali222  

      tyhle cerveny elox rafky mam doma uplne novy zapleteny do LX nab :)))) nidky nejely a jsou tu uz hafo let : ))

      0 0
    • madcat  

      Heh, tak jsem ho dneska jak na sviňu viděl – ne teda přímo Vision, ale nějakej ocelovej model na cca podobné úrovni výbavy… v Brně na Kotlářské, takovej týpek cca 35 – 40 let, vypadal, že dřív jezdil hodně a ještě teď to na něm bylo trochu vidět. Kolo Author z krásnejch tenkejch ocelovejch trubek ve stříbrným laku, macatej ŽLUTEJ představec KORE, kliky LX '98, vidle nějaká černobílá RS Indy nejspíš, a k tomu ty červeně eloxovaný ráfky SUN Rims a obutý Ritchey Omega Bite s bílejma bokama… no, to ještě Author dělal krásný kola :) úplně jsem zaslintal :)

      0 0
    • děd (ek)  

      Tak jeden mírně jetý červený ráfek SUN RIMS Ti mohu věnovat, byly  původně na oceláku Author Sector 1998 (viz můj profil), protože jsem z Brna, tak to není problém. Nové ráfky asi  neseženeš, ten co Ti nabízím jsem sehnal někdy před pěti lety už jen jeden. Jinak pro upřesnění, ta původní černo-bílá vidle byla Rock Shox JUDY XC a kolo tehdy stálo 40 kKč.

      0 0
      • madcat  

        Super, to bych byl moc rád! Pošli mi prosím e-mail kde bychom se eventuelně mohli potkat, a co piješ (příp. co bys za to rád, pokud láhev něčeho dobrýho radši nee :-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.