• mato tope

    Pošilhávám po novém nářadí,a protože jezdím kratší náročnější horemkameny a spodemkořeny u nás v Děčíně kde je všechno ***** do kopce a ouzký prostě žádný maratony,pokukuju po takových bikáčích – dejte k tomu nějaký chytrosti ať vím co si koupit.Jo a pozor držte se kolem 15 tis. kaček. Díky.

    0 0
    • multib  

      OT: Důchodce v jakém smyslu?? Snad veterán, ale důchodce? (Snad závodní?)

      0 0
    • mato tope  

      Tak má k tomu někdo něco?

      0 0
      • nOra  

        Jo ! Proste drapni prvni bike, kterej Ti bude sedet pod prdel a jezdi dokud se nerozpadne. ;-) Do 15kKc toho moc nevymyslis. Zalezi na tom, jak ses tezkej a jak huste horempadem pres kameny. ;-) Osobne pokukuji po kolech Schwinn. Tradicni znacka, ramy pekne, zajimave osazeni ( Sram X-7 ) a za priznivou cenu. Ale zatim si beru do terenu starou Winoru a pevnou vpredu i vzadu. V „narocnejsim terenu“ se chova nejlepe. Tedy alespon trosinku podobne jako me stare trialky. A na „silnici/XC“ ( rozumej tam, kde se neposkakuje ale slape ) je to skoro fuck. ;-)

        BTW fakt jezdite kolem Decina tak drsne ?

        Tim samozrejme nechci rici, ze je to vlakno tak nesmyslne, jak mi pripada. ;-)

        0 0
        • rarášek1  

          Ze SCHWINNEM bude potíž. Pell´s ukončil dovoz (týká se i MONGOOSE) a Aspire (GT) ještě nedovezlo. Musíš hledat v zásobách.

          0 0
          • nOra  

            Tak to je docela skoda. Ty Schwinny se mi fakt libily.

            0 0
        • mato tope  

          No,SHWINN taky pěknej,ale nějak mi to nejde do kůže,neboj se je jasný,že za 15 nechci hyper stroje,ale taky na ně pěkně ser.,protože jsem měl tu možnost vyzkoušet různý nádobíčko a třeba TREKA jsem v 93-tim rozlámal na hezký trubičky.Jo a třeba můžeš vzít do ruky mapu a kouknout na sever republiky k Děčínu a nebo přifárat,rád ti to tu ukážu. Jinak díky za názor.

          0 0
          • nOra  

            Kdyz nejde, tak nejde. To je prave to, ze musi padnout. ;-)

            Jakyho Treka's rozlamal ? Mam je za bytelny a tuhy. Ale ono rozlamat kolo neni zas tak velkej problem. Asi je spis umneni se dobre projet, aby to kolo prezilo. ;-)

            To s tou mapou je dobrej for. :-) Myslim, ze spis je to na vyberu trasy. Taky si muzu udelat dvoukilometrovou trasu kolem baraku na tri hodiny a dojet ji uplne na srot. ;-) Kazdopadne dik za nabidku. Az budeme mit cestu k Decinu urcite se ozvu.

            0 0
            • mato tope  

              Ale ne,máš mě za hloupíka byl to TREK 800 aspoň jak si vzpomínám a rupnul u hlavové trubky.S tou mapou jsem to myslel zcela informativně,pro­tože pro pražáky většinou končí republika za Černým Mostem a na druhé straňe ve Zlíčíně.Jukni na foto pohled z Růžového hřebenu asi 8km od baráku.

              0 0
    • jecnak  

      Zapomen na kotouce a vidli, no kdybys sehnal neco s Axlem, tak ber vsema deseti.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.