• Mictian

    caj, jeste jsem se rozhodl pro koupi nove rezervni pumpicky na ram, bo BBB se ukazalo jako srac nejvetsi a uz jsem s tim podruhe urval ventil, coz me teda znacne popudilo. Vyhlidl jsem CRANKBROTHERS POWER PUMP ALLOY, ale zda se mi pomerne velka a tezka. Na Karlaku ale meli Topeak Micro Rocket CB, coz me zaujalo jak vahou, tak provedenim, tak velikosti. Co bych mel poridit, v tomhle pripade nebrat k porovnani cenu.

    0 0
    • stan.zak  

      Pořiď pravidla pravopisu (kliknul jsem i na tvoje www) a nový ruce.

      0 0
      • Mictian  

        moje www?? to nejak nevim,ani nevidim, ze by tu nejakou xtra chybu udelal. Ono to opravdu neni rukama, kamarad tou stejnou pumpou urval na svym kole ventil taky, ona je proste fakt spatna, vysla na nejaky 3 kila a je celoplastova,takze se spis rozpada,nez fouka…

        0 0
        • Rychlej turista  

          Máte špatné ruce oba dva, ventilek neurve pumpa, ale ten kdo ji neumí používat.

          0 0
        • Genarito  

          Stan bude rozhodně lepší češtinář než cyklista, když tohle bylo jediný co ti napsal :o))

          0 0
          • stan.zak  

            Genarito, nevím, co proti mně máš (když s Mictian em to evidentně nehlo), a skoro nikdy ani na takovéto vzdechy neodpovídám – nemá totiž většinou smysl vysvětlovat, co mělo být pochopeno rovnou, někomu, kdo to rovnou nepochopil, ncm píšeš, že jsi z ÚL, které se mi jako místo líbí, tak projednou udělám vyjímku: zřejmě na něj máš na veřejné diskuzi právo, ale tvůj příspěvek považuji za plivnutí bez jakékoliv informační hodnoty. Jak víš, že jsem cyklista? A proč ten budoucí čas? Tvoje „…tohle bylo jediný co ti napsal..“ nakonec jako bys psal i sám sobě. Možná ale budeš vědět, jaký kolo Mictian jezdí (v profilu žádný nemá, tak jsem kliknul na jeho www) → jakou chce tedy pumpu, nebo přidáš odkaz na tu, o který píše v úvodu, když on sám se na to vyprd. Tak se měj krásně.

            0 0
            • Genarito  

              přesně jako plivnutí to mělo vyznít… Zkus si několikrát přečíst to co jsi mu odepsal a pak mi řekni o kolik míň jsi tam měl „slin“ :o)))) Nevím proč tu poukazuješ na hrubky, když tady na foru píše každý 3. s chybama… nazdar :o)

              0 0
            • Mictian  

              jo ja sem to ani nejak moc necetl :) tyhle stranky jsou tam asi tak 3 roky a text jsem tam nepsal ja, sam se musim kouknout,co to tam vlastne je :D ja jezdim Gary Fisher Paragon 2004, sice na kotoucich, ale blbe malej rám, takze v brzku snad nejakj cannon…

              0 0
              • stan.zak  
                Jasně.

                Od Can mně baví řada ES … nakonec jsem si ale řekl, že by to byl moc velký skok, z kola co jsem měl doteď, a 15 dní mám doma ghosta asx 5100. Pokud jde o pumpu, tolik jsem to neřešil a předevčírem koupil, co mi můj prodejce položil na pult: AAP Twin II, na netu ji nemůžu najít, jen AAP Twin. Ta moje je oválná. Zkušenost? pneu jsem s ní nafouk.

                0 0
    • Paja  

      tak si kup power pump clear, tezko sezenes neco mensiho a vazi temer polovinu…

      0 0
    • Pebe  

      nejlepší pumpička je tahle www.roseversand.de/…troller.aspx?…

      0 0
    • Speedo  

      Blackburn Mammoth

      0 0
    • wendak  

      www.topeak.cz/index.php?… , jsem s ní spokojenej …

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.