pulsmetr na tvrdší zacházení

5 nepřečtených
  • antuch

    jen bych se tak zeptal…plánuju koupit pulsmetr, o funkcích už představu mám. Jde mi spíš o to, jesli někdo dělá to tělo i z jinejch materiálů než jen plast a plastový sklíčko.

    Bojím se toho, že při svý šikovnosti si urvu řemínek a vyrvu ho z toho plastovýho tělo. Nebo si v nejbližší době pořádně odřu sklíčko. Možná to je vtipný, ale už se mi podařilo rozsekat i třímilimetróvý sklo na svých tikťakách.

    Zatím mě napadá jen suunto:-)

    0 0
    • Mlha  

      Mam SUUNTO T3 a že by to byl zrovna výrazně odolný model, tak to ne. Sklíčko je vystouplé, takže se velmi snadno odře a pásek jsem měnil už 2×.

      0 0
    • Daf  

      Není plast, jako plastt On na značkových hodinkách (Polar, Suunto) zas tak obyčejný nebude. To spíš ohneš osičku, než praskne pouzdro. Plastové sklíčko jde samozřejmě snáz poškrábat, ale zase ho jen tal nerozbiješ. Pokud na sklíčku nejsou vyloženě hluboké rýhy tak to jse i rozleštit.

      0 0
      • antuch  

        to já netvrdím, že plast nevydrží, jen s tím prostě mám špatnou zkušenost a chci něco odolnýho, no:-(

        a hlavně něco, co má klasickou rozteč řemínku, nic v kuse s tělem…

        0 0
        • medved.m  

          Pokud jde o ochranu displeje před poškrábáním – už drahně let všechno co mám (cyklokompjútr, foťák, PDA, telefon a také pulsmetr) hned po rozbalení polepuju takovou měkčí fólií. (Na displej tepáku stačí i širší izolepa – je skoro zadarmo a tak to můžeš měnit třeba obden.)

          Ta druhá obava – možná bude nejlepší zvolit model, který se nepřipíná řemínkem kolem držáku na řidítkách, ale můžeš ho přímo nacvaknout BUĎ do držáku na řidítka NEBO do řemínku kolem zápěstí. Nevím teď která značka to má, ale asi jsem ji měl volit taky (mám Sigmu Onyx a podobný strach z likvidace toho plastového řemínku jako Ty).

          0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce