• m_i_c_h_a_l_1

    Zdravím všechny a rovnou se omlouvám, že jsem zakládal nové téma, ale jsem tu chvilku a moc se neorientuju. Vybírám nové kolo, ale jsem absolutně bezradnej. Byl jsem rozhodnutej pro Leader Fox Maxx, ale pak jsem někde viděl pláště Schwalbe Racing Ralph a přišli mi až moc do terénu. Prý se s nimi nejezdí po silnici úplně nejlíp… Proto jsem koukal znova po jiných kolech a docela se mi zalíbil model G-WAY taky od leader fox. Jezdím totiž 80–90% silnice, ale občas je i terén a nechci kolo jen na jeden povrch. Určitě ale nechci nic jako krossové nebo trekové kolo. Poraďte prosím jestli se dá s Racing Ralphy jezdit „v pohodě“ po silnici. Popřípadě, které kolo by pro mě asi bylo lepší.

    http://www.leaderfox.cz/index.php…

    http://www.leaderfox.cz/index.php…

    Díky

    0 0
    • siafu  

      BTW kolo nevybírej podle plášťů, pláště není problém vyměnit

      po většinu sezóny mám Furious Fredy 2.0 – otázkou jsou pak třeba defekty, ale zatím si nestěžuji… duše Flyweight

      0 0
    • Vilém  

      Tak vymena plastu je snad to posledni, co by me mohlo odradit od koupe vyhlednuteho kola. Bud ti je muze vymenit rovnou prodejce, nebo je vymenis sam a Racing Ralphy prodas. Jako sundane z noveho kola to nebude problem.

      Sice pises, ze crosse nechces, ale pri tvem vyuziti, nechapu proc. Ten G-Way nebude pro obcasnou jizdu terenem zrovna vhodne.

      0 0
    • Azmir  

      Jdi raději do Maxxe, RR jsou jedny z nejrychlejších pláštů tak to nevím kdo ti zase co nakukal. Ten cross s pevnou, navíc hliníkovou za tu cenu určitě ne!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.