• karel k

    mam prosbu jedu na dovolenou na palavu k vaticum a prej se tam da jezdit na kole i do rakouska. ma s tim nekdo skusenosti?prosim ozvete se mi , a jeste neco jak je to tam s povinosti noseni cyklo prileb? dik moc za momoc zacinajici cyklisti.

    0 0
    • kubad  

      vozit přilbu na kole je samozřejmost :-) jezdit se tu da v pohodě. Doklady sebou

      0 0
    • pajasimi  

      přilbu všude néé?!kdo nemá přilbu neni cyklista

      0 0
    • jimmek 2  

      Nevím na jakém kole jezdíš a v jakém terénu, ale bez přilby bych nejel nikam. Takže podle mě ta otázka „…jak je to tam s povinností vozit přilbu…“ je zbytečná. Jinak nejlepší je si koupit mapu a jezdit na pas blink a zažiješ víc dobrodružství, než když ti někdo popíše 2–3 trasy, které pak pojedeš, nebo si vezmeš průvodce. Já to tak dělám vždycky, koupím mapu a uvidím kam mě to zavede a věř, že toho dobrodružství zažiju dost.

      0 0
    • Tutorka  

      Jsou to mé téměř domovské končiny. Můžeš využít přechody od Poštorné po Nový Přerov nebo až v Hevlíně. V Mikulově je kromě silničního přechodu i přechod pro pěší a cyklisty Mikulov-Othental,to samé přechod Nový Přerov-Alt Prerau.Na rakouské straně je dobré značení, můžeš se třeba jet podívat na hrad Falkenstein, do Staatzu, na Moravské pole – záleží jen na tom kolik kilometrů za den ujedeš.

      0 0
    • martt  

      v Rakusku nie je prilba povinna.

      0 0
    • Tomcat  

      Přilba na kole by měla být samozřejmost a morální povinnost vůči ostatním. Až z tebe bude díky úrazu hlavy (díky tomu že si neměl přilbu) živá mrtvola na LDNce \JIPce bude fakt super, že to že si ušetřil pár stovek úměrné několika tisícům za den zdravotní péče.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.