Prosba: nemá někdo volno v/na autě ze Splitu ?

11 nepřečtených
  • Zlatka

    Ach jo..:-X Ten jelen od drah nám slíbil že vše bude v pohodě.. A včera klidně řekně před placením že už není doprava pro kola zpátky volná. :-(((((((

    Když zařizuješ pořádnej vejlet tak to dělej hodně dopředu ať Tě pak něco nerozhodí, nepřekvapí.., říkával děda. Nejde to vždy že. No nic ale jet bez kol ? To je přece nepředstavitel­né !!!!!

    Nenajde se človíček co má volno v autě, na autě, v karavanu pro dvě kola zpátky ze Splitu ? Termín od pátku 6.7 do 8.6 za Splitu ?

    Prosííím, zaplatím, budu vděčná, umyju kola od bláta :-D.

    DÍK MOC ZA POMOC.

    Jo jinak kdo to zná pls dobře SPLIT a okolí-100km (Chorvatsko)…, co vše mi doporučíte ?

    0 0
    • civetta  

      Podivat se do historie 8-))) Sveti Jure (nad Makarskou). Nebo trajektem na Brac a tam toho je mraky. Co znamena 6.7 – 8.6 ??? Kamos se vraci myslim 7.7., zeptam se ho, ale moc to nevidim, maj minimalne dve kola a dve deti. Pomuze Ti kdyztak i jedno kolo na strese?

      0 0
      • Zlatka  

        Jé málem jsem to přehlídla…, díky za ochotu. Ten datum jsem se sekla no, myslela jsem v termínu 6.7–8.7. Je to k naštvání, a jedeme nakonec bez kol :-( To bude zase jízda s tesco koly. Prey tak si půjčíte kola tam a BUDE :-D měla jsem mu chuť říct že mu také doporučím trabanta na cestu kolem světa. No to asi nevysvětlitelný.

        Jinak v historii jsem toho moc nenašla no.., jinak se mění okruh zájmu na 20km od Splitu. :-(

        0 0
        • civetta  

          Tak kamosovic auto je bohuzel plny, ani na tu strechu, kdybyste bejvali meli kola. Ale ja bych se pujceni tam nebal, nejezdily tam zas takovy plecky (teda na Braci, nevim jak na pevnine – stredni trida GT, Trek a tusim Univega + takovy ty radoby trekingovy Spesly). Dej pak vedet!

          0 0
        • mosquito  

          ty jo kdyz sme byli na makarske tak tam byl nejaky slovensky kemp kde pujcovali docela slusny bajky (teda asi sme tady zvykli na lepsi ale k tescobajkum to melo sakra daleko ikdyz to melo pevnou vidli) a ten typek chtel tak 100–150kc na den /vcetne krabicky s lepenim .. a vedel proc, tolik defektu sme nikdy nemeli/

          0 0
      • myscho  

        kto by mal nejake info o Svatom Jure prosim sem s tym, mali sme ist dnes do Tucepi, ale brat ochorel tak sa nam to presuva o tyzden, a stale zvazujem ci brat bika na strechu, alebo pozicat nejaky bike na 1–2 dni

        0 0
        • MlokCZ  

          A co bys chtěl konkrétně vědět? Jak se jezdí na Sv. Jure za „super“ počasí si můžeš přečíst zde: www.bike-forum.cz/…9/forum.html#… A něco málo o tamním okolí jsem pak psal zde: www.bike-forum.cz/…3/forum.html#…

          Ještě nějaký dotaz? :-)

          0 0
        • MlokCZ  

          A na pučeném bůhvíjakém kole bych tedy na Sv. Jure fakt jet nechtěl, přeci jen je to 30km do kopce.

          0 0
        • RS  

          Ahoj, na Sv. Jure jsme byli před 3ma rokama, vyjeli jsme to autem, cesta je uzká pro vyhnutí aut je sem tam uděláno rozšíření. Nahoře nebylo kde koupit pití, jen tam byl jakejsi vysílač, tak v tom vedru pozor. Výhled super, ani mi nevadilo, že nemáme kola.

          0 0
          • myscho  

            jj, diky a sorry ze som hned nepozrel do historie…

            0 0
    • blue  

      co zkusit neco jako spolujizda.cz? sice to je sance miziva, ale za pokus nic nedas

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce