• jogin

    Zdar majstři, povedlo se mi rozříznou asi dva dny staré pláště. Má to tak 1cm viz. Foto. Da se to nějak podlepit zespoda? Existují na to nějaké origo záplaty? Nebo prostě Smolík a raději koupit nový?

    Děkuji všem za rady.

    0 0
    • Smazaný účet  

      Já to lepil náplasti na duse. Ale spíš jen kvůli tomu aby se tam nedostal bordel. Docela to drželo.

      0 0
    • Markony  

      Pneuservis mi to podlepili za cca 50 kč . Někde jsem viděl nějaké samo lepící záplaty ale nemam zkušenností s němá .

      0 0
    • rasto  

      je zde mraky vláken k prořízlým plášťům. jestli bys fiknul bočnici, obyčejně se šije vlascem na ryby. každopádně podlepit náplastí na bezduše, ty jsou méně elastické, než flastry na duše.

      0 0
    • FoggyGoggy  

      V polovině minulého léta jsem takto prořízl Schwalbe rapid rob prošil jsem to režnou nití zevnitř podlepil duší lepidlem na fleky a potom to něčím z vnějšku přelepit já jsem to přelepil kouskem boku starýho pláště chemoprenem sice se asi po 2 měsíce odlepila ta záplata ale naštěstí ta nit celkem drží i když jezdí po zemi a minulí týden jsme byli pod stanem kousek od Pardubic a tam jsem prořízl ten samí plášt´ na kraji vzorku ale to byla díra že jsem ní prostrčil malíček tak okolo udělal čtyři dírky malím šroubováčkem a svázal fofrpáskama a ted´ táta na tom objěl singltrek pod smrkem a při cca 2,5 barech není vidět žádný velký vyboulení.

      0 0
      • Japhy  

        Ta poslední věta mi nedala, chceš dědit? :-D

        Řízlý a seklý pláště popsaným metodami flikuju běžně, ale dojíždím je radši sám.

        0 0
        • FoggyGoggy  

          já taky ale táta potřeboval na ten singltrek něco s většíma pláštema a s odpruženou vidlí protože jeho 15 let starej gravel by na červenejch trailech moc nepochodil :-)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.