• kali222

    a mam toho dost,puvodne jsem mel napsanou stroku,jak me dva lide nas…behem ani ne 24 hodin,ale jak se text natahuje…tak si clovek uvedomuje,ze stejne si ten pomarneny cas nevrati a naopak si jeste pridava.

    mam otazku na vsechny B-F-aky a na admina/spravce(ale neco mi rika, ze odpoved nedostanu a jen to zaleze kamsi…) 

    byl by nekdo pro zalozi threadu, ktery by byl v hlavicce fora (tam by treba mel byt fag o hledani… a neni-proc? nejde to tu udelat?)

    a ikdyby nebylo stale v hlavicce… (otazka na B-Faky) proc nezalozit thread o problematických kupujicich/pro­davajicich

    vzdy jen sdeleni, ne tahani a zabirani se do diskuzi!ano proste jednoduche napraseni(myslete si o me co chcete) ackoli tyhle praktiky mi jsou celkem protivne,vadi mi prichazet o volny cas!

    0 0
    • dieegoo  
      1. podle meho zbytecnost – stejne vsechny poslem do historie, na to netreba sekci FAQ
      2. napad dobry, ale vyuzitelnost opet nula nic… kdyz bude podvodnik chtit, zalozi si email s jinym jmenem a muze obchodovat vesele dal
      0 0
      • kali222  

        email ano, mabil uz je trosinku horsi- minimalne o to jit do prodejny a s novym kreditem ziskat simku(aspon tak to mel dkysi oskar)… a adresu?

         
        0 0
        • kali222  

          jeste k mobilum,mam pocit ze vetsina lidi pouziva pausal,takze nemenej cisla az tak casto : )

          0 0
          • kubad  

            pak je tu další problém s ochranou dat, křivím obviněním atd už se to tu řešilo, asi by s tím bylo mnohem víc problému než užitku – bohužel.

            Co tak najednou tohle téma, někdo tě podfouk?

            0 0
        • dieegoo  

          Na druhou stranu, uvedeni telefonu do kontaktu je volitelna polozka… takze nemusim ani nikam chodit, proste ho nebudu psat

          0 0
    • Fak  

      neni to spatny napad, ale realizace je podle mne spatna. Je tu i riziko kriveho obvineni a to by se pak stejne zvrhlo v dizkusi a ne jen v thread ciste informacni, kdy sdelis kdo koho kdy a jak okradl a dal se to nebude resit (jak si to ty predstavujes). Proste vzdycky by do toho nekdo vrtal… nevim no, myslim ze to nevyjde…

      0 0
    • scret  

      tywa te nekdo vosulil?:(

      jinak k tematu, kdysi tusim user Vilem tu chtel vytvorit nejakou databazi problematickych lidi/inzerentu co se pohybuji jak tady, tak hlavne na cyklobazaru atd.

      ja jsem diky threadu ktery o tom byl odhalil jednoho hajzla! kdyz jsem na nej znovuupozornil v tom vlakne, napsal mi typek mejla jakoze neni blbej atd. evidentne tu diskuzi cetl taky…

      0 0
    • kali222  

      odpovim naraz na vse

      kubad:vubec to neni najednou…podobny thread jsme mel rozepsany asi 3× a vzdycky jsem to smazal.

      screat:nikdo me nepodfoukl. nestacil,nastesti

      diego:ano jiste nebude ho ten lump zverejnovat,ale porad uz se ta pravdivost proste zmensuje-jestli si rozumime,nekonecne prosevani :)

      fak:to je prave to-asi nezmenitelne vrtani,ale zase kdyz by tu byla moznost editace mazani,ale to tenhel system nema :(

      podtrzeno odhrnuto : ):mate pravdu,ze najde udrzet hranice korektnosti ve smyslu 100%!ale paklize nekoho „spinim“ musim udat duvod! a na zaklade duvodu si kazdy o mem poskozeni-moznem poskozeni musi udelat obrazek sam. na druhou stranu ten prvotni vylev treba s adresou, 2× mob. tel. cislem a mailem je zase az moc velky sousto

       
      0 0
    • kali222  

      mno,tak na 99% dalsi a z dolekopu....... :/ proc me to prekvapuje! balicek za 4200, tahl jsem na postu skoro 8kg........

        
      0 0
      • Grinch  

        :pila:  :pila: :pila: ja se ti diviim ze i po tak dlouhy dobe co se tento resver stara o spatne sny mnoha bikeforistu mas jeste tendenci neco tem lamam prodavat… :)

        i kdyz sam se toho tam nastrilel docela dost ale co se tam posledni dobou deje…spousta lopat v bazaru…

        pokud jsem ti tedy rozumnel spravne si chtel poslat 8kg srotu,nic jineho si nezaslouzi :) :pila:  :pila: :pila: , a nekdo si to nevyzvedl???

        0 0
    • Lister  

      nemohl by to někdo přeložit do češtiny – já ti fakt nerozumím ani slovo ????

      0 0
      • Lister  

        …ale abys neřekl, že jen rejpu. předpokládám že celé to bylo o tom jak zamezit šmejdům aby nepodváděli normální slušné bajkery.

        Nějakým seznamem tady nic neuděláš. Podle mě je největší problém v podmínkách jednoho z největších (největšího??) bazarového cykloserveru u nás – cyklobazar.cz.

        Pokud tam bude dále zavedena to debrilní omezení 10 inzerátů na jeden email tak dál budeme obchodovat s naprostými anonymy. Dle mého názoru by bylo mnohem lepší, kdyby byla možnost (né povinost!!) registrace s možností hodnocení prodávajícího a výpisu aktivní inzerátů (aby bylo zamezeno určitě mstě či zlomyslnosti, tak by ten systém samozřejmě musel být propracovanější – třeba omezení na reputaci od někoho, kdo sám má naprosto negativní hodnocení). Prostě když uvidíte že někdo prodává 10 kol ze zdravotních důvodů, tak bude asi někde chyba, případně když bude mít někdo silně negativní hodnocení, tak to taky bude varování. Já když něco prodávám, tak se snažím nějak identifikovat – většinou používám kontakt na můj nick na bike-forum.

        Pokud jde o telefon, tak ten neuvádím v inzerátech ani nikde jinde ze zásady. Jen vážným zájemcům v rámci urychlení – stejně ale raději komunikuji emailem. Tel číslo, je to pro mě dost citlivý údaj, tak si ho chráním

        0 0
    • kali222  

      http://www.cyklobazar.cz/kontakt.php?…

       

      tenhle....... si dovoli pouzit mou fotku v inzeratu :/ me ty lidi X inzerce uz vazne svou

      na email nereaguje takze asi budu muset zalozit inzerat do stejne sekce ze prodavajici neprikalda radne fotografie stavu :- / a tedy jde o podvrh  8-) jsme na vsechno tohle alergicky :/ 

       
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.