• Dzordano_Bruno1

    Pánové,

    má drahá polovička by ráda nový bike. Přeci jen její starý, asi tak 10let je totálně na nic. Velikost a celkově jí morálně zastaral. Ale přejdu k věci.

    Má polovička má takové dva šroty. Biky jsou v perfektním stavu, ale jsou to prostě kola tak pro rodinu, kterí ujede ročně tak 500 km a nemusí mít nejlepší vybavení. Pro představu, když si vzpoemenete na staré Joko modely, admiraly atd. tak to je přesně on. Rád bych proto veděl, zda jsou tyhle kola prodejná a kolik si za ně tak můžu říct. Já jsem odhadoval tak 2000,– za obě. 1000,– za kolo není taková katastrofa a někomu udělají službu. Seřídil bych je, promazal a mohly by do světa.

    Takže. Je cena ok? popř. máte tušení, kde se dají takové stroje prodat? Díky za názory

    0 0
    • M_ishak  

      Sice chybí foto, ale z popisu mám pocit, že takové stroje se dají prodat ve sběrně starých kovů. Chtít 1000 Kč za nějaký takový starý joko ****** můžeš, ale pochybuju, že to někdo dá. To už ty prachy dá spíš za nový ze supermarketu, než za kovový šrot.

      Jinak za 1000Kč se dá získat (pronajmout, aby ses vyhnul placení 10 000 státu) auto typu třeba ford scorpio a ne kolo :O)

      0 0
      • Dzordano_Bruno1  

        Jasně, chtít můžu, ale kdo ví, jestli mi to někdo dá :D Fotky snad seženu, když na to nezapomenu. Ale stejně si myslím, že to bude tak někomu věnovat a koupit nový:(

        0 0
      • pepino  

        Kde koupím (pronajmu) Ford Scorpio za 1000kč?

        0 0
        • M_ishak  

          U člověka, který se ho chce zbavit a zároveň nechce platit ekologické sešrotování a za cenu ekologické daně mu to nikdo nekoupí (vlastní zkušenost).

          Byl to samozřejmě jen příklad. Takhle to jde ukecat na jakýkoliv šrot typu favorit, golfík a pod., který se hodí jako pracovní auto třeba na převážení materiálu na stavbu.

          0 0
          • M_ishak  

            No ve smlouvě je samozřejmě, do jakého data mu zaplatit pov. ručení a pod.

            0 0
            • Smazaný účet  

              jasny, takže to auto zůstane vlastně pořád tomu člověkovi ale budeš s ním jezdit ty, a všechno platit.

              To by šlo asi vyřešit u rodiny, ale u někoho cizího by se určitě našla nějaká kulišárna a pak by byly jen problémy.

              0 0
              • M_ishak  

                To ti nerozumím, co by mělo být problematického při pronájmu nějaké věci? Přes rodinu je to jednodušší akorát v tom, že místo smlouvy stačí ústní domluva. To je jako kdyby vlastník činžáku se bál pronajímat byty v něm s tím, že cizí nájemník by mohl vymyslet nějakou kulišárnu.

                0 0
                • nox159  

                  v autech… se nevyznam, ale neni nekde ze je za nehodu ci prestupek… zodpovedny majitel vozu? nebo tak neco?

                  jen se domnivam ze sem neco takoveho zaslechl.

                  pokud by treba ridic srazil 3 decka auto tam nechal a zdrhl za kym by sla policije? za majitelem. i kdyby za to nebyl nejak pravne zodpovedny mel by s tim problemy (zbytecne starosti) – muj nazor :)

                  0 0
    • ronin  

      tak to nafoť a dej na bazos.cz nebo aukro, každé zboží má svého kupce. Dnes jsem posílal vidli XCM (cena nabídněte) a nabídli mi 500 já čekal, že mi spíš nabýdnou tak láhev rumu a to byl můj pomyslný strop.

      0 0
    • RomanH  

      Otec se na chate zbavoval podobnych dvou (nejake stare tezke Forty z roku 93–94, tusim tam byla Altus prehazka a cantiky brzdy). Ja mu rikal, at je da sousedovi za kastl piv (dohromady). On to nakonec odtahnul do nejakeho bazaru a tam mu za ne dali na ruku po 500,– za kazde, tak to muzes zkusit.

      0 0
      • Dzordano_Bruno1  

        Nejdřív zkusím nějaký bazary, ale stejně to asi skončí na aukru :) Když za ně dostanem aspoň 1000 za obě, tak to bude stačit :) lepší než nic :D

        0 0
        • Zdeno Micio  

          nebo počkej pár let a pak to dej do muzea – třeba ti zaplatí několikanásob­ně víc.

          0 0
    • Smazaný účet  

      na aukru se to prodá

      0 0
    • Ricci  

      Ja som take biky daroval pribuznym na dedinu…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.