• Petr_67

    Mám si koupit Sensor Double Face dlouhý pod letní dres, nebo shánět dres s dlouhými rukávy? Pří teplotách kolem 18 stupňů mi je na silnici už zima, a dles s dlouhými rukávy se špatně shání, jsou všechny zateplené až moc a vhodné do mnohem nižších teplot. Jaký je ten Sensor, není moc hrubý? Zastane v kombinaci s letním krátkým dresem dobře svou práci v teplotách 15–20 stupňů? Mám ještě Moira Duo, ale to mi příjde už moc teplé..

    0 0
    • dancing dog  

      Já si přesně na toto pořídil todle url:http://www.cycloschein.cz/index.php?… a jsem spokojenej, myslim za ty peníze dobrá volba…

      0 0
    • Rychlej turista  

      Co návleky na ruce? Vezeš je v kapse a jak se ochladí, navlékneš. A když k tomu přidáš vestičku, máš pokrytý hodně velký teplotní rozsah.

      0 0
      • MITY  

        souhlas

        0 0
      • mara53  

        taktak, vozim to stejne – do vetsi zimy po ranu nekdy navliknu jeste pod dres triko s dlouhym rukavem BlueFly, na to dres a navleky na ruce, nakonec vestu a jedem …  

        0 0
    • MlokCZ  

      Když má být přes 18, tak jedině v krátkém dresu s krátkým funčním prádlem pod a to klidně tím krátkým dresem trošku teplejším. No a když mi je zima, tak si vezmu návleky naruce (z roubaix). A k tomu ještě vždy vozím vestičku, když se ještě trošičku ochladí a fouká to.

      Jakmile si vezmeš jednu z těch vrstev s dlouhým rukávem, tak nemáš možnost už ten dlouhý rukáv sundat a to není dobrý, když to má být až ke 20st.

      A když čekám větší rozptyl teplot, třeba v horách nebo dojezd večer, když přes den je kolem 17–18st., tak k tomu výše popsanému vozím dlouhý tenčí dres a kombinuju dle potřeby. A sehnat dlouhý tenčí dres není žádný problém. Ale je třeba počítat s tím, že dlouhý tenký dres je tenčí než krátký teplejší + návleky roubaix.

      0 0
    • siafu  

      na takovy teploty jsou idealni navleky na ruce ci nohy… funkcni triko vozim Craft pro cool – pripada mi lepsi nez sensor:) nebo dres, na to hodim vestu, navleky… kdyz se otepli/ochladi, navleky sundas/obkliknes a vesta moc neprofoukne

      0 0
    • jonti  

      Ja by som doporucil prave to tricko s dlhym rukavom pod dres. Oproti rukavom je menej flexibilne, ale je to prijemnejsie a nevyhrnuje sa. Obcas ak je trochu vacsia zima takto vozim hruby klimatex s neprofukom vpredu, super kombinacia.

      0 0
    • DAWE25  

      Double Face je skvělej, ale v 18 stupních teda jezdim v krátkym dresu Sensor O2 a pod to funkční Sensor Coolmax;) a je to bezva;)

      0 0
      • Petr_67  

        A co Sensor Active? Podotýkám, že jsem zimomřivější :-)

        0 0
        • Kubiczech  

          Pokud si zimomrivejsi, tak bych klidne sel do Double Face. Me osobne ale jeho funkce nejak moc nepresvedcila.

          0 0
          • Petr_67  

            Double Face i do teplot kolem 15–18 stupňů? Mám Moiru duo, ale je mi malá, je ten materiál srovnatelný? Spíš bych byl rád, kdyby byl prodyšnější, pod Duem jsem se už dost potil.

            0 0
    • prvniodkonce  

      Double face mám, ale nejel jsem v něm nikdy na kole. Používám ho hlavně v zimě na OB a na běžky. Na 18 stupňů se mi zdá dost teplé (okolo nuly přes něj na běhání nosím větrovku a docela se pařím). Jinak jsem tomu nechtěl věřit, ale každá strana fakt funguje jinak.

      0 0
    • Petr_67  

      Zítra se půjdu podívat do obchodu po nějakém dresu s dlouhým rukávem. Nemůžu se rozhodnout a koupit něco po netu a pak to nepoužívat, se mi nechce. K vestě nemám moc důvěru-přece jen to není funkční materiál a tak její použití je dobré asi tak jen na sjezdy nebo do deště. Ale na delší vyjížďku při chladnějším počasí asi ten dlouhý dres. Nechci vyloženě zateplený ani velmi lehký jako krátký letní dres co mám (Apache), ale něco mezi. A něco takového na netu marně hledám už dva dny. Budu si to muset jít omakat do obchodu.

      0 0
      • jIrI___  

        Vestu si stejne casem poridis ;-). Ja taky nechapal k cemu to muze byt dobre a jakmile jsem si ji koupil tak na ni uz nedam dopustit. Je to univerzalni pomocnik :-)

        0 0
      • Rychlej turista  

        Jestli existuje nějaké funkční oblečení na delší vyjížďku, pak je to právě vesta a návleky. Ale dělej jak chceš.

        0 0
        • Petr_67  

          No já doma nějakou vestu mám, ale má silonový předek (záda odvětrané) a celou dobu jsem to na sobě mít nemohl, byl jsem pod tím úplně mokrý :-/

          0 0
          • Petr_67  

            Tak materiál je Polyamid a firma Kalas. Ale je mi dost malá..

            0 0
    • Daf  

      Navleky a vesta jsou naprosto idealni vec treba pro chladnejsi letni rana. Kdyz se otapli tak rukavky shodis, nebo stahnes na zapesti. Navic opravdu hrejou. Dlouhy dres skoro nehreje, pokud pod nim nemas jeste tricko dlouhy rukav. Vesticka je super, kdyz ma sitovane zada clovek se v ni skoro nepoti a slozis ji v pohode do kapsy od dresu.

      0 0
    • Hurka  

      naprosto fantastická vesta je http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?… v kombinaci s krátkým dresem a návleky.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.