Přiměřená vyjížďka zítra - Praha (jihovýchod)

7 nepřečtených
  • chodec

    Ahoj – vybouchl mi právě parťák na zítřejší vyjížďku. Takže pokud by se někdo chtěl zítra dopoledne projet na MTB v okolí Prahy – směr jihovýchod, tak cca na dvě hoďky nebo jinak dle chuťi, spíše lesními cestami a jinak mimo silnice, tak napište sem nebo mě na mail, domluvíme se. Čas a místo srazu upřesníme dle zájmu a možností. Předběžně počítám se startem odněkud z oblasti Malešic, Strašnic, Zahraďáku, Hostíku, Záběhlic – jak vidíte místo je zatím VELMI flexibilní (jsem ochoten se srážet třeba někde na Bránické cyklostezce, když bude třeba ;-), takže případní zájemci směle do toho.

    Jindra

    0 0
    • cabbage  

      Čau,
      jihovýchod, 2 hoďky – to bude ideální Točná, ne?;) Přidal bych se, sraz nejlépe někde na kopci, ne u Vltavy(lenost je hrozná věc) záleží kudy pojedeš.. Navrhoval bych Chodov(vede tudy cyklostezka z Hostivaře), přechod pro chodce u obchoďáku v 10:00? Záběhlice a Zahradní město jsou pro mě „Hic sun leones“:-/

      tempo: mírné až velmi pomalé;)

      0 0
      • chodec  

        No tenhle směr zas moc neznám já (obvykle točím víc na východ), ale co, tak si nechám rozšířit obzory. Jen prosím – je to převážně mimo silnice? Fakt se mi nechce v mraze hlídat auta za zádama ;-)

        Pokud ano, tak čas mi vyhovuje, telefon ti posílám mailem kvůli případným nesrovnalostem při srážení se a jen potřebuji upřesnit to místo – myslíš tuhle lávku? nebo něco jiného.

        amapy.atlas.cz/ma­pa/lavka11

        0 0
        • cabbage  

          Měl sem na mysli tohle: amapy.atlas.cz/ma­pa/prechod-u-krcaku (sem zvědavej jak bude odkaz fungovat)

          0 0
          • chodec  

            OK to je kousek od toho (cca kilák), takže to klidně popojedu. Pošli mi to číslo mailem a zítra ráno se budu těšit – jo co ta trasa, vyhneme se provozu?

            P.S. odkaz funguje ;-)

            0 0
            • cabbage  

              Bohužel, tomuhle se mimo asfalt nevyhneme. zbytek bude silnice jen občas křižovat

              0 0
              • chodec  

                Pokud je to hlavně o tomhle kousku (cca 3 kiláky přes Kunratice), tak to není problém. Vadí mi hlavně frekventované cesty mezi obcema. Tenhle kus přežiju ;-)

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.