• Pepe72

    Vyrábíte si přesnídávky ? Jak s čím a do čeho ? Momentálně chci zavařit nějaké ovoce jako přesnídávky. Je to pro mně a pro syna po tréninku. Bude mi tam sice chybět taurin a kofein , ale momentálně jezdím na jablkách a jiných mix ovoci. Tak at mám na pozdějc.

    0 0
    • MirosPikos  

      Počítá se jako přesnídávka zavařené maso? :)

      0 0
    • jonti  

      Manzelka to vyrabela z jablk, hrusek i rybizu, vetsinou mix toho co je dostupne.

      0 0
      • MirosPikos  

        Rybíz nebrat… do čeho přijde, to vždycky stojí za prd (moc kyselý) a nepočítám s tím, že chceš doslazovat.

        0 0
        • Rychlej turista  

          Bílý rybíz je sladký.

          0 0
        • Smazaný účet  

          Náhodou, já si doma dělám domácí zmrzlinu.

          Mražené lesní ovoce z Lidlu (rybíz, maliny, angrešt), pak dávám mrazene jahody (samonasbírané z Kunratic), pak tvaroh a nějaké sladidlo: med/flavdrops…

          Rybíz tomu dává prima šmrnc. Musíš vyzkoušet

          0 0
    • Pepe72  

      Věděl jsem že z toho bude sranda, já to však myslím vážně. Když.mám čas dělám si i jonťáky.

      0 0
      • Rychlej turista  

        A v čem je problém, že jablka, švestky a hrušky nemůžete schroustat jen tak? Už nemáš zuby? Nebo kluk je ještě nemá? :-)

        0 0
        • Pepe72  

          Já kousat ovoce fakt moc nechcu. Synovi když ovoce nepřipravím tak ho nesní. Když mu ho nakrájím nebo namixuju hned zmizí.

          0 0
          • kyl  

            Kolik je klukovi?Bych ho naučil,vymýšlet si…

            0 0
        • šimlos  

          +1 :-)

          0 0
    •  

      Ahoj. Manželka dělá přesnídávky hlavně z jablek.

      Jablka oloupe, nakrájí, rozvaří v hrnci na kaši. Pak kaši dá do zavařovacích sklenic jakékoliv velikosti a sklenice dá dnem vzhůru. Když je v plánu sníst přesnídávky cca do měsíce, (dle situace)tak stačí tento postup.

      Když je v plánu přesnídávky jíst za delší dobu, tak se sklenice zavaří v zavařovacím hrnci. Stejně jako okurky, nebo kompoty. Myslím, že u jiného ovoce je postup stejný. Přesnídávky nedoslazuje.

      0 0
      • Pepe72  

        Bez cukru by to bylo fajn

        0 0
        •  

          Mně chutnají mnohem víc bez přidaného cukru, než kupované přeslazené.

          Doporučuju.

          0 0
    • MirosPikos  

      Hele vážně, mohu sehnat nějaké know-how od jedný lesany, která se živí výhradně tím, co vypěstuje. Takže doma tisíc sklenic a zavařuje všechno počítaje jabkama, dýněma konče. Jako co kam přidat, aby se to chytlo a nekazilo apod. a přitom, aby tam nedávala žádnou chemii. Případně, co všechno se dá zavařit. Možná na to budou i specializovaný skupiny na FB…

      0 0
      • Smazaný účet  

        Zůstanou po zavařování vůbec nějaký vitamíny apod.?

        0 0
        • MirosPikos  

          Nějaký snad jo, ale míň než v čerstvým. Zase to bude lépe stravitelné jak syrové…těžko říct. Já radši maso. To je lepší čerstvý :) Ale některý věci je lepší zavařit, než jíst v lednu plesnivé nebo shnilé :)

          0 0
    •  

      Za mě smoothie, je to rychlovka. Banán, jablko, mražené jahody a je hotovo :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.