• Xhao

    Čau, jelikož se v září s partnerkou chystáme na výlet Salzburg – Grado – Benátky – Praha, přičemž se budeme přepravovat se Student Agency z Prahy do Salzburgu a z Benátek do Prahy, budeme bohužel potřebovat přepravní vaky (podmínka dopravce).

    Nějaký tip? Chceme do toho investovat co možná nejmenší sumu…

    Díky… ;-)

    0 0
    • Jakobo  

      Tak nebylo by od veci napsat, na co ty vaky vlastne chcete, ale tak predpokladam, ze na kola. Nevim, ty bagle povezete celou cestu sebou slozene nekde v brasne? Potom museji byt z tenkeho materialu, i tak bude mit kazdy po slozeni 20 l. Obycejna, tenka 120 l brasna Hi-tec zabira po sbaleni tak 8 l, mam ji v 15 l brasne a moc vic tam uz nedam. Mel by ses prvne trochu zamyslet, pohledat na internetu a ne splasene zakladat nove temata. Zjistit co vlastne existuje a nekde vyzkouset. Nebo nechat usit z nejakeho PES, ripstop apod. Vim, ze takove brasny jsou, vidivam je casto na letistich, ale jsou z tlusteho materialu.

      0 0
    • Miches  

      Co mám informaci, tak stačí kolo do něčeho zabalit. Jak už padlo, tak nejlepší volbou se mi zdá strečka. Nebo koupit pytle a lepící pásku a vyřádit se. Samozřejmostí je složit kolo co do nejkompaktnějšího tvaru, kromě klasického otočení řidítek, zasunutí sedla, tak třeba sundat pedály, přední kolo a to pak přidělat k rámu apod.

      0 0
    • tromboonen  

      Jestli to nejsou uplny plecky tak se docela vyplati zajit do cykloobchodu a pozadat o krabici, ve ktere chodi od vyrobce kola, daj Ti ji zadara, sundas sedlo, predni kolo, naskladas to tam, zalepis stribrnou paskou, jedes.. na miste vyhodis a pred odjezdem z jineho mista si zase vyzebras v mistnim obchode novou.. kolo to ochrani lip nez jen folie..

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.