• Kaco

    Koupil jsem si silniční S-works tretry. Kupoval jsem přes eshop, velikost jsem vzal stejnou, jakou mám u mtb modelu Comp taky od Specializdu. Tretry přišly a mám je asi trochu malé. Palec se mi opírá vpředu , chůze není moc příjemná. Mtb tretry mám taky dost natěsno, ale je to tak akorát. Tyhle už jsou trochu moc.

    Nevíte, jestli tretry trochu povolí?

    Asi je budu muset vyměnit za o půl číslo větší, jen už je nemaj v tak krásný barvě (teď mám neon red:) budu měnit za černý)

    0 0
    • Mikikuba  

      Určitě vyměnit! tretra musí být -+ o 0,5 cm větší! jinak riskuješ mnoho problémů a různých bolestí.

      0 0
    • Breakpain  

      nepovolí – já si je kupuju o 1 cm větší – nechci mít otlačené nohy a pokud jezdíš delší dobu na kole, noha ti nateče a zvětší se … každému, jak to vyhovuje … raději více pohodlné na úkor menšího výkonu.

      Obvykle kamarádi říkají, že si máš najít těsné tretry, a koupit si je pak o číslo větší. Barva ti nohu nezachrání …

      0 0
    • drsnej márvin  

      e-eeee

      0 0
    • RomanH  

      Ja si pred 3mi lety kupoval silnicku jako doplnek k biku a resil, jestli bikove pedaly, nebo silnicni + tretry. Protoze ale na biku vozim Timy, ktere nejsou zrovna nejlevnejsi, a nahodou jsem sel kolem prodejny, kde vyprodaly stare tretry, koupil jsem si tak jedny pekne NW asi za 550,– Kc (puvodne staly tusim 2500,–, byl to X let starej model). Vyslo me to i s Look pedalama levneji nez nove bikove pedaly. Byly mi sice hodne natesno, ale rikal jsem si, ze povoli. Nepovolily, ale da se v nich bez problemu jezdit bez vlozky. S-Works nepovoli urcite, a je skoda mit kvalitni tretry, ktere nesednou.

      0 0
      • Kaco  

        to máš pravdu… je blbost mít takový tretry a mít je malý…

        já k nim přišel taky podobně, náhodou jsem je objevil na netu. Silniční jsme si chtěl kupovat tak za rok, ale to bych sehnal nějaké obyč. tak za 3 litry. Takhle jsme našel S worksy za 4, no nekup to:) (jinak jsou v Peksportu, ještě tam nějaké mají)…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.