• m.rericha

    Ahoj. Chtěl bych poprosit, zda byste mi nenapsali nějaké porovnání těchto dou kol. Kolo bych využil převážně na Šumavě na cyklostezky a občas nějakou tu nezpevněnou cestu.

    https://www.bike-life.cz/…ellow/d10098

    https://www.cyklonemcik.cz/…to-5-29-2017

    0 0
    • atty  

      Cube má trošku lepší (modernější :) ) osazení- 2×11 vs 3×10 (což může a nemusí být výhoda na univerzálnost), jinak dost podobný. U Ghosta něco navíc zaplatíš za „lepší“ značku. Bez bližších parametrů k předpokládanému nájezdu a způsobu využití jsou to hodně podobná kola a obě budou použitelná.

      Druhá věc je, že v limitu kolem 30k se dají sehnat asi ještě trochu lépe osazená kola, na „neznačkových“ rámech (lepší brzdy, náboje kol na pevné osy, možná i lepší vidlice atd.)

      0 0
    • m.rericha  

      Děkuji za rychlou odpověď. A neměli byste nějaký váš tip, za tuhle cenu? Moc se v kolech nevyznám, tak i moje hledání je trošku k ničemu :D Jestli byste našli nějakou stejnou výbavu na méně prémiovém rámu, byl bych tedy rád. Nebo lepší výbavu za podobný peníz :-) Stavět bych si ho nechal, ale celkem na to pospíchám. Blíží se dovolená a rád bych právě vyjel na tu Šumavu :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.