Poraďte uni batoh do města, na kolo i do letadla

27 nepřečtených
  • Ahoj,

    v dubnu se chystám na pár dní do zahraničí, budem vesměs cestovat mezi městy, hodně chození a na to jistě nejlepší vzít si nějaký dobrý batoh. Měl by mít přípravu na pitný vak a taky abych s ním mohl někdy i na bike, takže aby nebyl jen městský, ale takový univerzál.

    Zároveň by měl splnit limity wizzair 55×40×25 jako palubní zavazadlo.

    Máte nějaké zkušenosti s podobným batohem nebo tip alespoň na značku poměr cena/kvalita?

    Díky Marek

    0 0
    • vlasto  

      Deuter Hydro EXP 12

      0 0
    • Smazaný účet  

      Deuter Trans Alpine 30L.

      Obleceni na par dnu se do nej vleze, kapsu na vak ma taky-je veliukosti asi A4, vak v ni trochu planda, ale je tma i poutko na jeho poveseni. Normalne v te kapse nosim sesity nebo notebook.

      Na bike vpohode-ma plastenku, bederni a hrudni pasek, reflexni prvky.

      Do letadla vpohode-bezne so ho beru jako rpirucni zavazadlo(WizzAir, CSA, Lufthansa, AirFrance, FinAir)…;)

      0 0
      •  

        Díky oběma za tip, je možný sehnat i jinou značku do cca 1500? Ještě mrknu na ebay.com jestli tam tyhle nejsou levnějc. Rozpočet mám nízkonákladovej, nejvíc zaberou hotely. na druhou stranu, batoh mi zůstane na dýl, no ještě uvidím, jestli nenapíše někdo další, půjdu do Deutera :)

        Líbí se mi i Deuter Futura 32, ale zdál se mi velkej, tak jsem koukal po 28, kvůli těm rozměrům do letadla.

        0 0
    •  

      případně tento Vaude http://www.sambarsport.cz/…r-25–5-batoh

      0 0
    • jIrI___  

      Na Vánoce jsem dostal tento Trimm a za tu cenu je myslím super. Pevný materiál, na zpracování jsem zatím nenašel žádné chyby, spousty kapsiček na drobnosti, velký vnitřní vak s přístupem ze spodní kapsy, integrovaná pláštěnka, kapsu pro vak taky má dost velkou (nosím v ní notebook) a je celkově větší, než vypadá (v pohodě se do něj vejdou 3–4 páry neskladných tenisek do tělocvičny). Kdybys chtěl, můžu udělat nějaké fotky.

      0 0
    • alinceb  

      Sice je ta značka poslední dobou hodně provařená, ale já doporučuju Dakine. Sám mám Dakine Ridge – perfektní velký batoh, vstup do hlavní kapsy ze zad (na SNB), kapsa na camelbak, vnější kapsa (vejde se A4) a horní kapsa na drobnosti + kapsička na bederáku. Tenhle model se ale už bohužel nevyrábí, ale dnešní HeliPro je dost podobné…cena je od 1690K…;)

      0 0
    • zdenyk  

      Mám Treksport Spawn 38l nemůžu najít rozměry. Když jsem vybíral zvažoval jsem i Pinguin Vector

      0 0
    • cerňoch2  

      Mám tento a naprostá dlouhodobá spokojenost.

      0 0
    • HKou  

      Boll Trailhead

      0 0
      • jIrI___  

        Na ten jsem čekal od června… Dělali nový pozměněný model, ten starý už nebyl ani přímo u Bollu na skladu a ani po obchodech. Nejdřív měl být uvedený na trh v září, pak v říjnu, potom vv prosinci a co mám info, tak není ani teď. Čekal jsem na něj pomalu půl roku jak blbec až jsem nevydržel a vybral si místo něj ten Trimm. Aneb jak rychle a efektivně přijít o zákazníky…

        0 0
    • roud  

      Mno nejdřív bys nám měl říct jak velký letadlo máš a pak ti něco rádi doporučíme ;o]

      0 0
    •  

      Díky všem za příspěvky, teď budu postupně vybírat :) A potom Belgie, různý města, spousty našlapaných km. Letíme až v dubnu, předpokládám ale, že je lepší nakoupit teď, když jsou povánoční slevy.

      0 0
    • Milwa  

      Za mě určitě doporučuju pořádnej odepínatelnej bederák. Při jízdě na kole s težším batohem unese spousty váhy, při chození po městě zase neprudí. Mám to na batohu udělaný jednoduše a chytře a když tam je, pevně drží a když ho chci sundat nebo nandat, jde to hned.

      A rozměry bych moc neřešil, už jsem párkrát letěl a ještě si mi nestalo, že by mě přeměřovali. Ve frontě jsem viděl i lidi, co táhli kufřík na kolečkách, na zádech batoh a ještě kabelku a prošli uplně v klidu. Nicméně chápu, že když začne ten člověk u vchodu do letadla prudit, je to problém. Ale ne neřešitelný.

      0 0
    • tommyD  

      Co třeba camelbak HAWG , má teda jen 18l ,ale je fakt užasnej. Nosim normal po městě, do školy a zatim sem tam všechno narval.

      C hawg nv s vakem ale za 2t

      0 0
    •  

      Pro ty co řešili stejný problém jako já, vybral jsem PINGUIN zde uvedený a nelituju, vypadá dobře :)

      0 0
    • RadeHr  

      S výběrem batohu jsem měl podobný problém. Potřeboval jsem menší batoh na kolo ale i outdoor, na pár dní… nakonec mi poradili na e-outdoor, mají slušný výběr právě i menších batohů , který se vejdou rozměrama do letadla.

      0 0
    • Jones  

      Ahoj, resil jsem uplne to same a koupil jsem Vaude Alpin Air 25+5(chtel jsem sitovana zada). Mrkni na videorecenzi:

      http://www.youtube.com/watch…

      0 0
    • pepino  

      http://aukro.cz/…2173067.html ale je větší

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.