• makak

    Nemá někdo tip na dospupné ponožky s windstop membránou. Kromě Sensorů a Gore-bike wear jsem nic nenašel. Problém je právě s tou dostupností.

    Ještě vysvětlení proč:-) Už teď je mi zima na nohy (tretry Spešl comp se síťkou podlepenou izolačkou a teplejší sensory). Návleky vždycky v lese rozervu, proto bych chtěl zkusit neprofuk do boty. Jinak plánuju zimní tretry, ale teď se mi v nich jezdit ještě nechce…

    0 0
    • Daf  

      Ja mam doma ty od Gore. Vubec je nepouzivam. Necekej zadny zazraky. Podle mych zkusenosti jsou to vyhozene penize, neni v nich tepleji a nesedi na noze tak jako dobra ponozka. Kup si radeji nejake lehci navleky na tretry, nebo dobre teple ponozky.

      0 0
    • djano  

      Kamaratka ich nosi a pochvaluje si ich. Niekolkokrat rocne ich ponuka v akcii aj LIDL (pre motorkarov) – su rovnake, ako kupila v cykloobchode, ale stali tretinu. Mam ich aj ja, ale este som ich nepouzil.

      0 0
      • pepek  

        Tak tak, ty mám taky. Jsou dobrý, určitě to pomůže. Vím to, bo mně je zima na nohy furt a s těmito ponožkami trochu míň.:-) Teď jsem zakoupil zimní tretry z Hypernovy (za 200) a výsledek: teď v říjnu jsou perfektní . Uvidíme, co bude v lednu.

        0 0
        • djano  

          Ja na zimu menim pedale za klasiku, tretry za „gumene“ tenisky od vietnamcov, ponozky davam hrubsie – mam aj Moira Thermo, ale tie su az moc teple, takze membranove nepotrebujem (zatial). Tiez mam radsej spotene nohy (ale v teple), clovek tak skoro neprechladne.

          0 0
    • omar  

      mel jsem pujcený tyhle na víkend , jezdil sem do max. –5 takže víc nevim ale byly hodne teplý www.maxcursor.cz/index.php?… thermal vyzkoušeno a super , letos do nich půjdu

      0 0
      • makak  

        Kolik ten zázrak stojí a kde se dá koupit? Našel jsem jenom postarší recenzi: www.svetoutdooru.cz/clanek/?…

        0 0
        • makak  

          :-)) Odpovím si sám maxcursor a 1490,– což je na ponožky více než pěkná suma. Fakt to za ty prachy stojí?

          0 0
          • Jirik123  

            tak to je moc hezka cena:-) to uz radsi membranovy navleky za 500,– a dovnitr naky termo fusky.

            0 0
    • adco  

      Tiez mam Spesli, vyskusal som vsetko (navleky, ponozky s membranou, trekove, atd.), po dvoch hodinach mi ale stale bola zima. Vyriesili to az zimne tretry NW Celsius GoreTex, 4–5 hodin aj v –5 v pohode.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.