• yoggi

    kamarat sa rozhoduje aku vidlicu kupit na mtb-cko, ja sam mu neviem presne poradit a aj on sa v tom nevyzna. najazdi celkom dost rocne tak 5000 km. potrebuje poradit s vyberom vydlice jeho vaha je 85kg aby dobre pruzila v terene, na hmotnosti samotrej vidlice nezalezi v prvom rade aby vydlica v terene odvadzala svoju robotu, a hlavne aby sa po jednej sezone nerozpadla :)))) na onketu je malo koloniek tak to napisem do stlpca a staci potom iba napisat ktoru alebo konktretne cislo.

    1. reba race V-brake 2– reba sl 3– reba team V- brake 4– recon 351 5– recon 351 pop lock 6– sid race 7– sid team 8– recon 351 oem

    p.s. su na vecka kotuc nepotrebuje takze s tychto koru ? diki

    0 0
    • Sobi  

      www.kupkolo.cz/…dej_122/Akce

      Mám jí a jsem s ní maximálně spokojený, není na enduro ale na XC je fakt super! Doporučuji a cena je taky dobrá.

      0 0
    • petebike  

      rebu kamo

      0 0
      • yoggi  

        ale ktoru ? podla mna aj medzi nimi je rozdiel ja by som povedal ze team je asi s tychto najlepsia a sl najhorsia alebo sa mylim ?

        0 0
        • Sobi  

          Ono to blbne musíš ci označit celej řádek okazu co jsem ti házel! :-)

          Reba Race Dual Air!

          Jak je zde známo na B-F: REBA PI.O!!! :-)))

          0 0
        • Thidney  

          mas pravdu pokud chces presne rozdily tak www.sram.com/…ountry/reba/#tab4 tady začni, přečti si popis a pak klikni na race dojed v popisu dolu a nakonci najdes rozdil oproti predchozi a takhle se dostanes az k worldcup :)

          0 0
        • Sobi  

          Fakt jsem spokojenej, pro moje potřeby ja super. Hlavně si jí můžeš poladit jak chceš, takže ti pak chodí jak chceš. Mám zdvih 100 a maximálně se dostanu na 95.

          0 0
          • krokus  

            Počkej, ale máš nějaký sag, ne? Jinak by ti chodila dost neuvěřitelně…

            0 0
    • vlk  

      Podle toho co píšeš vyřaď sid a vyber si mezi Rebou a Reconem. Záleží, jakými funkcemi to chceš mít vybavený a jaký systém chceš, případně kolik do toho chceš vrazit.Ze vzduchovek bych Recona se solo air nebral, když už recona tak pružinovýho.Takže pokud chceš vzduchovku tak z těchto raději do Reby. Pokud je to na turistiku a chtěl bys vyšší zdvih, tak klidně zařaď i Revelationa.

      0 0
      • Sobi  

        Do pr.ele vlku!, ač jiný thread zase s tebou musím souhlasit! :-)))

        0 0
      • yoggi  

        vzduchovu a prave ze na turistiku to nebude, ma byt na jazdu v terene takze dostane niekedy aj zabrat

        0 0
        • vlk  

          Já se špatně vyjádřil.Tou turistikou jsem myslel nezávodní použití. Vzduchová- vybíral bych mezi Rebou a Revelationem, podle toho jaký bych potřeboval zdvih. A nebo se podíval po něčem slušném i u jiných značek.

          0 0
          • yoggi  

            a co by si doporucil v cene 9–10t cz u inych znaciek ?

            0 0
            • vlk  

              Popravdě, na to ti budou muset odpovědět jiní, já teď zrovna nemám zas takový přehled- vidlu momentálně nesháním a když budu kupovat, tak jedině něco s IT(rychlé plynulé snižování zdvihu za jízdy páčkou na řidítkách) což momentálně dělá akorát Manitou a Suntour. Samo že i Fox(ten ale páčkou na korunce a skokově).

              0 0
    • lizar  

      Každý Ti bude psát to svoje odzkoušené a já zase R 7 comp 100 mm Lock out. Vyhovuje i maličko tužší chod ale za to funquje velmi dobře. Zdarec palec

      0 0
    • Ladap  

      Mám teď novou Rebu Race na 10cm , jsem maximálně spokojenej. Bál jsem se že mi bude překážet poplock na řídítkách, ale nemám s tím žádnej problém. Je lehoučká a v kopcích je to znát. V terénu fakt žehlí a do kopce si jí přitvrdím poplockem, kterej mám nastavenej tak, aby to nehoupalo a přitom pořád větší nárazy pobíralo. Chodí mi při běžné jízdě lehkým terénem tak do 80mm, někomu to prej vadí. Nejsem zkušenej vidlař, předtím jsem měl Axela… Nemůžu teda srovnávat, ale jak jsem psal – jsem spokojenej.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.