• luckasek

    Dobrý den, nejprve bych chtěla říct, že v kolách se vůbec nevyznám,prošla jsem už několik cykloprodejen a mám doma hromadu letáčků a jsem úplně bezradná :).

    Nedávno jsem prodala kolo a sháním nové. Chtěla bych do něho věnovat okolo 10000–13000,–. Na kole jezdím rekreačně (teď, bych se ale chtěla začít věnovat cyklistice víc, cesta do práce, výlety,do lesa,dovolená… :) ).

    Určitě se Vám bude zdát moje prosba o pomoc bláznivá, ale je tolik nabídek, značek a nerada bych aby mě „okradli“. Když už tak aby kolo bylo přiměřené ceně( ikdyž se ledajak „nerozšoupnu“ )

    Ráda bych kolo horské, ale moc nerozumím rozdílu kol „26“ a „29“, je mezi nimi takový rozdíl a lepší si připlatit, nebo když na svojí výšku(178cm) vyberu velikostně dobrý rán, neucítím rozdíl? Má v mé cenové relaci cenu přemýšlet o hydraulických brzdách?

    Našla jsem si tyto kola http://www.jizdni-kola.eu/…-xc-720–2013, http://www.jizdni-kola.eu/…-xc-720–2013

    jaký na ně máte názor? Prosím mohli by jste mi nějaké doporučit? Je mi jedno jakou značku, jen aby bylo za ty peníze co chi do něho věnovat kvalitní.

    Budu Vám velice vděčná :)

    0 0
    • Azmir  

      Už mě to vážně nebaví, řeší se to tu každý den, hned vedle máš pár vláken, koukni na to nano co tam padlo, za tu cenu asi nejlepší kup co teď jde sehnat, hezký večer.

      0 0
      • luckasek  

        Díky. Bohužel kolům nerozumím a nerady bych koupila „křáp“.

        0 0
        • rj72  

          …nějaký rady se Ti pokusím dát, i když to tu proběhlo a probíhá pořád. V téhle cenové relaci v sériovce lze jedině smysluplně investovat do 26(např.obdobné vlákno s doporučením na Radon..) . Jinak se to nevyplatí. Osobně si myslím, že nejvhodnější by pro tebe mohla být 27,5 HT. T.j. stavba buď od místních stavitelů a nebo od někoho kdo se tím zabývá. Cenově by to bylo možná nad limit, ale o něco větší kola by jsi v náročnějším terénu určitě ocenila…Další věc na, kterou je třeba mzslet je volba rámu dámský či pánský. Nejlépe opravdu kontaktovat stavitele a konzultovat s nimi

          0 0
    • javormartin  

      Myslím si, že cokoliv jiného jak 26" v této cenové relaci nemá moc smyl. Za ty peníze je velice slušně vybavený tento Polygon

      http://www.polygonbike.cz/…ady/cleo-4–0

      Chápu, že se zde strhne vlna nevole, reklamu nikomu dělat nepotřebuju. Myslím si, že za ty peníze to je dobré kolo. Je snadno dostupné v ČR. Nevím jak je to s těma Radonama…

      Přeci jen, toto je dá se říct kompletně na deore. Rám bude za ty peníze ok.

      0 0
    • Fran-tic  

      Azmir má pravdu, přesně tohle se řešilo ve vláknu 10–12tis bike, je to furt to samé dokola a vzniká to tu každý den. Stačí hledat. To nano bude nejlepší.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.