• Dipsey

    Poradte prosím, jak ořezat v Polar Precision Performance SW verze 4.03.049 záznam, kdy jsem zapomněl vypnout trenink a potřebuju smazat část záznamu na konci (cca 30minut). A ještě jeden dotaz, potřebuju zazálohovat data z tohoto programu, ale nalezl jsem pouze data *.hrm a *.pdd o jednotlivých trénincích. Přitom bych potřeboval zazálohovat ještě nastavení programu, jako popis různých druhů sportů apod. Kde jsou tyto údaje?? Díky všem.

    0 0
    • kankrlicek  

      1. ukni myšej těsně pod tou modrou tlustou čárou – zmizí. Při držení levé myše táhni ve stejné pozici tam, kde chceš mít záznam. Uložit. 2. nevím.

      0 0
    • Genarito  

      ten soubor co v sobě má nastavení sportů je v umístění c:\Program Files\Polar Precision Performance\jme­noprofilu\jme­noprofilu.ppd Ale já bych byl opatrnější a zazálohoval bych celý adresář profilu a pak soubor *.ini a *.ptd v adresáři c:\Program Files\Polar Precision Performance\

      0 0
    • Dipsey  

      Díky vám pánové. Jen jsem nepochopil odpověď Kankrlička ad 1 nebo jsem se špatně původně vyjádřil. Dle vašeho popisu si vybírám část záznamu, o kterém chci znát např průměrnou tepovku, maximálku apod. Ano toto je podstatné, udělat si výběr, ale já měl původně na mysli, abych celý nepotřebný zbytek poslal navždy do kšáá, aby tam vůbec nebyl ani graficky, tedy jestli to nějak jde.

      0 0
      • Genarito  

        nevím jestli to jde jednodušeji, ale já bych záznam z toho dne vyjmul. Takže v dialogu Údaje o dni máš záložku toho záznamu. klikneš na červenej křížek a záznam odebereš… na disku ti bude ale existovat bude a to pod jménem rrmmddxx.hrm (rr-rok atp, xx je číslo záznamu) Do toho souboru šáhneš a prostě od konce mu odebereš několik (hodně) řádků :o) Co řádek to jedno sepnutí Polaru. Já ho mám na 5s, takže půlhodina by byla 360 řádků :o) Ale pokud ten konec záznamu chceš smazat třeba kvůli tomu, že ti polar něco neměřil, tak v jednom sloupku budeš mít třeba samý nuly… ty sloupky jsou informace o měřených jednotkách… puls, rychlost nadmořská výška atp… Samozřejmě ty informace jsou interní pro samotný program, takže nemusí odpovídat reálu. já mám třeba 1. sloupec tepy, 2. kalorie a 3. výšku… po tom umazání řádků od konce soubor uložíš a znovu ho nahraješ do toho dne… otevřeš si den a klikneš na přidat záznam. On při tom nahrání automaticky upraví informace o spotřebě kalorií, ujeté vzdálenosti a době setrvání v různých tepových pásmech… asi to je komplikovaný co? :o) hehe vůbec nevím jestli to jde přes nabídku menu

        0 0
        • Genarito  

          2. sloupec nejsou kalorie, ale rychlost. Číslo 156 je rychlost 15,6 :o)

          0 0
          • Dipsey  

            Diky Genarito, takto to opravdu funguje, bohužel přes Menu Polar SW se mi to najit taky nepodařilo, takže zbyde jedině možnost editace samotného *.hrm souboru. Škoda. Jinak slušný program. Ještě že to není potřeba moc často.

            0 0
    • Biker jak Pes  

      Brej den,

      mám takový problém s programem Polar Pro Trainer 5:

      ať dělám, co dělám, za žádnou cenu mi to nestáhne data z hodinek.

      Polar normálně připojím k infra portu, otevřu stahování a všechno probíhá v pohodě. Až na poslední fázi stahování, kdy mi to hodí hlášku (viz screen) a stahování se vypne. V kalendáři nikde nic. Datum v hodinkách i na PC je nastaveno správně. Smazat záznam jde však v pohodě.

      0 0
      • Biker jak Pes  

        Tak obrázek nebude, Polar už jsem vymazal a není tam co stáhnout.

        Hláška nebyla chybová, něco ve smyslu: „Chcete uložit data do kalendáře a obnovit jej?“ Na výběr Ano/Ne. Ať jsem kliknul na cokoliv, tak oboje mělo stejný vliv – vypnutí stahování a žádné data…

        0 0
        • MARIN  

          slaba baterka v hodinkach mi tohle delala

          0 0
          • Mikikuba  

            přesně tak.polar-hodinky neukazuje ale je to slabá baterka

            0 0
            • Biker jak Pes  

              To mi neříkejte ani ze srandy, baterka je vyměněná ani ne měsíc zpátky. Proto jsem to ani nezmiňoval…

              0 0
              • Mikikuba  

                No mě vydržela při denodenním nahrávání do PC rok vždy.takže to je divný

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.