Pokuty...pravidelne vydaje s kolem

69 nepřečtených
  • cardamm

    Zdarec bajkeři.. Tak co vy a pokuty. Nějaké kuriozity s kamarádama policajtama? Tak to sem vpalte a podělte se…

    Anketa: pokuty mám za...

    0x
    0%
    0 0
    • Hejdik  

      Jednou jsem dostal 200 za jízdu bez předního světla. Pak mě jednou zastavili,že mám vepředu jen blikač a ne stálé světlo,to jsem ukecal s tím ,že blikač je vidět líp,než světlo a to je zbytečné když jsou u silnice lampy. Tka to uznal a týden na to byla nová vyhláška o světlech na kole. Jinak celkem No problem… Zatím. Jsem zvědav kdy mě vyhmátnou za rychlou jízdu.. :-)

      0 0
      • destr  

        Mno mě zastavili za jízdu v jednosměrce, no a jakym asi směrem, navic za tmy bez světla, ale ukecal sem to, a to sem ještě jel po chodniku s tim, že chodci taky nemusej mit světlo…ale spiš měl ten policajt dobrou náladu :-)

        0 0
    • brble  

      jízda v jednosměrce proti směru, vypuštění kol.ale to je asi 20let zpátky.

      0 0
    • Matts.  

      Zatiaľ som neplatil, lebo v obci rýchlosť dodržujem.

      0 0
    • Stancek  

      Me jednou polisi jednou normalne zatkli, pouzili donucovaci prostredky, pouta a tak… za to ze jsem nemel svetla :-) Nekecam…

      0 0
      • Martin  

        a kolik jsi měl pif?

        0 0
        • Stax  

          lol

          0 0
        • Stancek  

          V tu dobu jsem byl asi cistej, mel jsem do 21h 3 pivka a pak jsem celou dobu vytacel cizi cerecky na plese.. chytili nas ve 4rano. Clapci se asi pred sluzbou divali na nejakej akcni film, tak nas zastavili tak ze jeden vyskocil z jedouciho auta a shodil kamose do skarpy a me ten druhej jenom zablokoval cestu. Normalne jsme zaplatili pokutu a v pohode, ale pak si kamos vsiml, ze ma roztrzeny kalhoty od novyho kvadra, tak dejte nam vase cisla, budem si na vas stezovat… a uz to slo.. tak stezovat? panove, vy jste opili.. a napadate nas, tak to teda ne… jedem na zachytku… hodli aji moje kolo do skarpy, pouta a uz jsme jeli… kdyz jsme jim v aute cestou rekli ze asi nenadychme, tak nas par kilaku od mista zatceni vyhodili z auta a nazdar… Nakonec jsme ani ty cisla nevedeli, mladi blbci jsme byli radi ze nemusime na zachytku. Po nejakym case jsem se bavil s kamaradem co je taky policajt a kdyz jsme mu je popsali tak vedel o koho slo, tak ti cura*i uz tam nedelali, vyhodili je za jinej pruser.

          0 0
          • pepino  

            Jj, taky mě při buzeraci ve 2 ráno napadlo se zeptat na služební čísla, už jsem ležel na kapotě s rukama za zádama.

            0 0
            • pepino  

              Resp. hned jsem ležel na kapotě

              0 0
              • Honza729  

                Pokud jsi mel svedky, tak bych to proti nim rozjel. Bratr takhle „sundal“ z funkce jednoho nadporucika.

                0 0
                • qwerty  

                  Je užitečné se zmínit, že stížnost půjde na policejní prezidium AND inspekci MV AND oba ty orgány to budou vědět – ergo to ani jeden z nich nebude moci hodit pod stůl. Funguje krááásně.

                  0 0
                • pepino  

                  Bohužel ne, čekal jsem před kámošovo barákem při návratu z hospy, než dorazí, měl jsem u něj doma klíče i občanku, na sobě jen kratasy a triko, zaboha nemohli pochopit, že nemůžu domu, když nemam klíče, tak jsem udělal že jdu a vrátil jsem, voni objeli blok, zastavili u mě a vystartovali. Tak jsem se zeptal na služební čísla, poslední, na co jsem se stih zeptat… :) Prča je, že předtim na vyjíždce jsem se divil, že kámoš nevozí občanku, já že vždycky. No a pak jsme šli na pár a já nechal občanku u něj :-)

                  0 0
                  • pepino  

                    Dost mě zarazilo, že za komančů se mi nikdy nic takovýho nestalo, což ale nemá nic společnýho s režimem.

                    0 0
                  • fousac  

                    nikde neni psano, ze musis mit obcanku u sebe…

                    a kdyz se to tak vezme, tak clovek ma povinnost „prokazat svoji totoznost“, ne ukazovat obcanku… ;)

                    0 0
          • Smazaný účet  

            když ti nechteji ukázat čísla, stačí si zapamatovat SPZ auta – hlídky jsou rozepsaný na auta, takže je snadný dohledat, kdo v určitou hodinu konkrétním autem jezdil…

            0 0
    • Bajker16  

      Jednou jsem se vracel v létě z vyjížďky na silničce. Najednou se zatáhlo a blížila se bouřka. Samozřejmě jsem s tím nepočítal a nemšl ani blikačku, samozřejmě jsem v Řevnicích potkal poliše – jeli proti mně a hned začali houkat,troubit a dávali blinkr jako že to zamnou otočej. Naštěstí za nima nic nejelo,tak jsem to střihnul do jednosměrky k nádraží a tam se schoval než se vypršelo. Cestou domů jsem si musel sundat dres a nechat si akorát triko z Moiry (aby mě náhodou nepoznali :-) ). Až doma jsem si uvědomil že jsem mohl mít místo jízdy bez blikačky ještě navíc ujíždění před cajtama,jízdu v protisměru a asi i překročení 40ky z kopce – naštěstí mě nechytli :-).

      0 0
    • Lowrider  

      100 Kč za jízdu v jednosměrce :-).

      0 0
    • BUCEW  

      No tak nevim jestli to mám napsat,ale snad se nic nestane..-))

      S kamarádama jsme hodně často(před cca 5 lety)jezdili na Pražských hradních schodech(od spodní brány dolů).Jezdili jsme tam ve dne v noci,ve dvou,třech,čtyřech i víc prostě mazec.Seděli jsme na pivku na Letné a prej „co budem dělat…dáme schody“(22:30 atd).Přes den nás tam chytali poldové,ale nikdy se nic nestalo.btw rekord je tam 65km/h na DH.No tak jednou taky tak večer"dáme hrad"kterej v tu dobu(cca 0:30) by zavřenej.Na hrad se dostanete mostem přes Jelení příkop,před bránou doprava na takovou zvýšenou zahradu(nevím název),přejedete a z ní vedou krátký kruhový schody na pidinámestíčko hned vedle hlavní brány.Stojíme nad těma schodama a ozve se CVAK,CVAK a „stůj kdo tam“…slezte s těch kol a pojd´te dolů" a já čumím tam mladej vojáček(mladší než my) na nás míří samopalem.Celej vyklepanej říká „jste tam a tam a porušili jste to a to“ my na to(v duchu-no nic hrad si asi nedáme) mu říkáme „sorry my jsme zabloudili otočíme to a odjedeme“ „ne!slezte a pojdte sem"pořád mířil "ser na to,co zastřeníš nás?“ „když se nevzdáte ano“ …?????!!!!cože? chvilku jsme na sebe řvali,pak kamarád slezl dolů,po chvilce já taky.Tak tam stojíme a on furt mířil jak magor.Nic příjemnýho když sem viděl jak je vyklepanej.Začali jsme se znova hádat…vylez druhej voják…zase se hádáme oni furt míří.Pak už nás to přestalo bavit „víte co my na vás sereme zastřelte nás“ a začali jsme zdrhat.Já sem vytáh kolo nahoru a odjel sem kudy jsme přijeli.Kamarád(bo­hužel-)))) naskočil na kolo a „že to projede spodní branou“. K jeho smůle mu nějak nedocvaklo že je noc a že brána bude zavřená-)))) Tak já sem to objel,vyběh schody až k bráně a co myslíte?-)))byla zavřená.Ta brána je zevnitř v takovým tunelu,takže v noci ja tam tma jak v pytli.Kamo samozřejmě šlapal jak zběsilej aby jim ujel. Najednou se ozvalo „stuj.stuj“ ukrutná morda,vrata se zaklepaly a já slyším na druhé straně jak tam kamoš sténá a následně se hádá s vojákem,kterej jak jinak zase mířil. No nic dopadlo to tak že zavolali poldy,kteří na něj udělali "TY TY TY jestli toho nenecháš vrátíme ti kolo na konci školního roku"on(27 let) slíbil že už to neudělá a pustily ho…

      0 0
    • zimák  

      já dostal pokutu za to že jsem poškodil policejní vůz,je to dost dávno,ale vracel jsem se ze školi s kamarádem samo bez helmy objel nás policajt a že kluci zastavte nemáte helmu,ten policajt jednou vypustil 70lidem před školou kola, kamarád zastavil,já ne jel sem na ukrajině a on za mnou ,vjel sem do jednosměrky která končila brankou na hřiště,branka byla zamklá zeď vysoká a tak sem se otočil a rozjel to proti policejnímu vozu který jel proti mně,myslel sem žeuhne ale neuhl,v poslední chvíly jsem zeskočil,ale moje zbrojovka to asi v 30km,h napálila do felicije 40km,h já utekl ale kamoš mně práskl,na soudu sem dostal pokutu 500kč,ale policajt byl přeložen na jiné odďelení.

      0 0
    • ddd - andy  

      Nezastavuju = zadna pokuta.

      0 0
    • Eilyn  

      Já jsem ještě pokutu nedostala .. :D

      0 0
    • hribik A1  

      nejazdim ako chrocht chrocht takze neplatim ani pokuty. na jazdu po chodnikoch, prechodoch, prekracovanie rychlosti v obci je dost zapadakovov kde ´cajti nepachnu jak je rok dlhy a v centrach kde sa vyskytuju neni zase prazdnych chodnikov a prechodov po ktorych by sa dalo jazdit a su tam moc frekventovane cesty na to aby sa tam nedavala prednost alebo jazdilo ako prasa

      0 0
      • martt  

        Na slovensku na cyklistov nastastie policajti kaslu. Vynimka je pesia zona v Trnave a Ruzomberku, tam si ale tercom mestskych a nie skutocnych policajtov.

        V Cesku je to prisnejsie.

        0 0
    • Pavel  

      Zatím mne nechytli. Jinak – jízda v jednosměrce, jízda v zákazu vjezdu, mnohonásobné nepoužití cyklostezky vedle silnice (to skoro zcela vždycky – nechce se mi se silničkou přes obrubníky), jízda na červenou, nedání přednosti, jízda po chodníku, předjíždění na plné čáře, předjíždění v křižovatce, nezastavení na stopce, jízda po přechodu pro chodce, překročení rychlosti, nedodržení přikázaného směru jízdy, porušení zákazu odbočení, ohrození/omezení dalších účastníků silničního provozu, jízda za snížené viditelnosti bez světel, jízda pod vlivem alkoholu, prasácká jízda mezi auty, nadávání chodcům a řidičům…:-) No, jako to tak píšu. tak si říkám, že se docela divím, že ještě nesedím… :-))

      0 0
      • Pavel  

        Jo vlastně, teď jsem si vzpomněl – jednou se mne chystali zastavit (opět jsem nejel po cyklostezce vedle silnice a navíc projel na červenou a neměl světla) – tak jsem jim zamával (jak polda zvedal pracku), zatvářil se jako jejich nadřízený, prohučel kolem nich a nerušeně pokračoval v jízdě:-D. No, čekal jsem, že za mnou vyrazí, ale asi se jim nechtělo…

        0 0
      • Pavel  

        a ještě další… jízda cyklistů vedle sebe a nerespektování výstražného zařízení na přejezdu (vlak)

        0 0
    • xetron  

      nemam pokutu jsem slušnej občan

      0 0
    • kurýr na bajku  

      Na to nestačí server…

      0 0
    • rasto  

      jeden ha.zl mestak mi dal pokutu asi pred 2 rokama, ze rano jezdim po karlovem moste na kole. (je tam zakaz vjezdu). s.ini (damy prominou) neomekcil ani fakt, ze to je pro me jedina alternativa, ze me na vedlejsim moste (smer narodni) 2× skoro zrazili auta, ridici me nevideli. podotykam, ze v 0730 je na karlovem moste tak 5–10 lidi vc. 3 turistu! :-/

      0 0
    • Zdenek_cz  

      Když jsem jel do školy, tak byl můj směr uzavřený a muselo se čekat na semafor až nás pustí do protisměru. V tom mým směru se rekonstruovala vozovka, nechtelo se i zastavovat tak jsem si to klickoval mezi hromadama pisku a staly tam policajti. Bylo to za 100Kc (pred 4 lety).

      0 0
      • hribik A1  

        keby si mal taku triednu ako my a s nou nebodaj prvu hodinu, velmi rad by si zaplatil aj desat tisic len aby si nemusel vystat ten sor a prist neskoro…

        0 0
    • šlapatko  

      Měl jsem ruce v kapsách,bo byla kosa a zapoměl jsem rukavice.Jel jsem jen do krčmy.Bylo to za 200kč.Že prý ohrožuju silniční provoz:-)

      0 0
      • Biker jak Pes  

        :D už neví, za co by prudili :D

        0 0
      • Blade  

        Hovno?? Nic bych jim nedal!!

        0 0
      • madcat  

        Hehe, máš štěstí, že tě nechytili jak jedeš z krčmy, to už by asi nebylo jenom za 200,– Kč, pokuds teda chlastal a dali by ti foukačku :-)

        0 0
    • dancing dog  

      už to tu bylo,tak jen krátce- jednou málem pokuta za 55km/hod. v obci, měřeno pár metrů za cedulí po sjezdu na asfaltový silnici…

      0 0
      • Honza729  

        Na kole ?

        0 0
        • dancing dog  

          jojo…nádherná, co nádherná, přímo skvostná blondýna, nejdřív sem si myslel, žesi všimla fešáka a flirtuje, ale moc sranda s ní nebyla, komisní jak prase, kafe nebylo, skončilo to domluvou…studená jak kamen, vzpomněl sem si na ní při Terminátorovi 3..stejně hezká, ale stejně mimicky vybavená…fakt mo myslela vážně…

          0 0
          • Honza729  

            A pak ze jezdis na pohodu :-))))

            Na tyhle blondyny pozor, vetsinou si leci nejaky problem…

            0 0
            • dancing dog  

              Jo jezdim, to bylo na velký silnici, co vede z KV do Ostrova, je tam asi půl km sjezd, stačí moc nebrzdit a 60tka dole je…, cedule skoro hnedka u konce klesání, radar asi 20m na rovině…moc se tam brzdit nemuselo, ta rovinka je asi 200m…to se dalo příjemně zpomalit…

              0 0
              • Honza729  

                Jo , tam to znam.....:-)

                0 0
                • dancing dog  

                  Pražák se dostal k nám na takovej zapadákov? Si asi jel lyžovat na Klínovec .-)

                  0 0
                  • Honza729  

                    Jo, jo, kdyz jsem byl mladsi, jezdivali jsme do Jachymova-Noveho Mesta, na Klinovec, Marianskou, Bozi Dar, parkrat jsem tam byl i v lete, na kole.

                    0 0
    • madcat  

      Pokutu zatím ne, ale jednou nás zastavili poliši, když jsme se vraceli už v podstatě za tmy z výletu a v jedné vesnici se stal smrťák – auto tam sejmulo holku na kole. Samozřejmě jsme světla měli jenom vzadu, tak nás tam jeden policajt chvilku drbal, ale bylo vidět, že toho má sám plný kecky z toho smrťáku, tak nás za chvilku poslal do ******, že už nás nechce ani vidět… No moc do smíchu nám z toho tenkrát nebylo…

      0 0
    • rarášek1  

      Kdysi dávno, hluboko v noci, hlídka VB a PSVB. Na galuskách a potmě. Stůůůj. Vy stůjte, Vás nikdo nehoní! Následně uschován v poli se vzrostlou kukuřicí.:-))) Za mého mládí měli na žiguliku vedle majáku hledáček.

      0 0
      • martt  

        Kedysi davno hliadka VB hlboko v noci na ludoprazdnom chodniku v centre Bratislavy. Tiez na galuskaci.

        „Preco idete na bicykli po chodniku?“

        „Nemam svetlo, na ceste by ma este nieco zrazilo“

        „Aha, v poriadku, chodte dalej“

        0 0
        • Krys  

          To znie skoro ako vtip. ;)

          Policajt vs. inteligentá slečna.

          • Slečna, váš pes nemá košík.
          • Ale veď nejdem nakupovať.
          • Aha, v poriadku.
          0 0
          • pepino  

            Víte, jakej je rozdíl mezi policajtem a čů…em? Policajt-No povídej, povídej!! Žádnej. No proto!

            0 0
    • Smazaný účet  

      dostal jsem 500,– kč za nejetí po cyklostezce…někde u Poděbrad…já na silničce, na silnici super asfalt, cyklostezka byl pruh rozbitýho asfaltu v poli…zaplatil jsem a pokračoval po silnici :-)

      0 0
      • Smazaný účet  

        jo a v Praze mě párkrát stavěli za jízdu po chodníku, ale vždycky jsme se dohodli :-) po chodníku jezdím krokem, takže no problem…problem je občas na cyklostezce u řeky – tam jezdím rychle a někdo to občas neskousne

        0 0
    •  

      666er for ever!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.