Pohodovejsi jezdeni v Evrope na 5 dni

1 nepřečtený
  • Risut

    Zdar,

    nasledujici vikend mi zacina 14 dni dovo a prosim o urgenti radu.

    Druhej tyden jedu se zenou a kindosem do Rakous (oblast Salzkammer, primo Hallstatt), budu jezdit s malym ve vozejku po cyklotrasach okolo jezer a snad vysetrim i den dva na poradnej vejslap nekam do hor. Ale ocekavam, ze prevazne budu jezdit po typickejch rakouskejch asfaltovejch a podobnejch cestach

    Prvni tyden (na 5 – 6 dnu jezdeni) pojedu nekam po Evrope s kamosem a tady bych moc prosil o radu.

    Kamos neni zadnej milovnik vejslapu a hroceni obecne. Protoze nechci, aby byl z naseho vyletu zpruzenej, nepripadá tak myslim do uvahy zadny horsky dobrodruzství s narocnejma vyjezdama s tisicovkama metru prevyseni denne. pokud do hor, tak bych to videl spis na vyjezdy lanovkou a dovyslap nebo priblizeni se autem a dovyslap a pojezdeni nekde na hrebenech, (to asi na 5 dni nikde moc nebude). Pro ilustraci – byli jsme driv (ja zase s vozejkem) treba v Jizerkach, tam se mu to libilo a dal i vyjezd z Bedrichova na Jizerskou 50 :) zvladnul by ale i vic, asi teda ne kazdej den. pokud ale mate někdo nakej napad, sem s nim.

    Spis to ale vidim na lokalitu na nejaky pohodovy traily a jakykoliv jiny jezdeni po NEasfaltu v nealpsky oblasti nebo oblastech, do vzdalenosti cca 700km od Prahy. Muzou to byt klidne 2–3 lokality v naky rozumny vzajemny vzdalenosti. Zvladneme myslim okolo 60 – 100 kilaku denne. Koukal jsem treba na tu „vulkán“ oblast na Trierem, vypada dobře, akorat se mi to na 5 dni zda maly, nic podobného jsem zatím nenasel.

    Mate někdo nejaky napad? Budu moc vdecny klidne i jenom za link na web nebo za par gpx :)

    Jen pro doplneni, kamos ma HT, ja 120mm full

    DIKY!

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.