pohodova vyjizdka Radotin - Karlstejn - Cukrak ?

6 nepřečtených
  • martin_bakov

    Ahoj,

    jedu s kamaradkou z Radotina na Karlstejn (po cerveny) a z Karlstejna chceme jet zpatky po modry az do cernosic a podel vody zpatky do radotina.

    Zajima me jestli ta cervena neni plna malin nebo bahna, protoze by to mela byt nenarocna vyjizdka :) …nechceme jet podel vody ale zas ji nechcu tahat pres neco hodne narocnyho.

    Jeste je alternativa jet z Radotina na Vonoklasy po cerveny a pak uhnout na cukrak pres vsenory a zas podel vody nejak zpatky…

    Dik za rady

    Dik

    0 0
    • McBlacky  

      Tak ta červená- první kopec z Radotína kamarádka potlačí. Pak je to ok víceméně až do Vonoklas. Sjezd do Karlíka je ostřejší, za mokra je už třeba trochu techniky. Následný kopec je v začátku dost prudký. Jinak bez problémů až do Karlštejna. Modrá na cestu zpět je hezká volba, kromě mini stojky/tlačky/ před Roblínem není co řešit.

      První kopec se dá objet rychle po asflatu směr Třebotov. Hezčí cesta je po trase KPŽ Karlštejn

      0 0
    • Galibier  

      Tak to by mělo být v pohodě po červené, červená je suchá. Ale jestli mohu doporučit, tak až dojedeš do Karlštejna, tak dojeď po silnic na Třebáň, přes Halouny se vyškrábejte na hřeben Brd a pak po červené do Černolic, přes les podél dálnice na Zbrslav nebo do Lipenců

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.