Podnájem / pronájem ubytování BRNO !

45 nepřečtených
  • destr

    Takže rok se s rokem sešel a zase jdu bydlet do Brna. Jenže nastal problém, moje domluveny bydlení nečekaně padlo a ted nejsem schopen nic najít (bud je to už obsazeny nebo chcou jenom holky). Takže pokud někdo o něčem víte, tak sem s tím. Momentálně se jako nejideálnější možnost jeví podnájem pokoje v nějakém bytě / RD, ideálně pro 2 (bo moje polovička se rozhodla, že už chce bydlet semnou, asi aby sme se mohli častěji háda bo co). Za každej tip budu moc vděčnej.

    0 0
    • jIrI___  

      Ze všeho nejdřív bych prošel nabídky realitek a pak různé studentské weby a nástěnky ve školách. To už jsi ale asi udělal :). Kamarád předminulý rok taky nemohl sehnat ubytování, takže 3 měsíce bydlel na nějaké ubytovně s Ukrajinci, tohle můžeš brát jako tu nejhorší možnost :-D

      0 0
      • destr  

        No tak bych právě nerad dopadl…realitky sem tak nějak už všechny prošel, ale na studentsky weby sem ještě nekoukal (no a asi ani žádnej neznám :-D)

        0 0
      • destr  

        A ty necheš být na privátě? Dyt to vyjde na stejny prachy jak kolej, ne?

        0 0
        • jIrI___  

          Ano, vyjde to finančně ± stejně. Jenže – kde budu stahovat filmy rychlostí 10MB/s, kde nebudu doplácet za neustále rozsvícené světlo, kde nebudu doplácet za to, že ve sprše strávím hodinu nebo v ni pod vlivem alkoholu usnu, kde budou ve frontě na wc nebo do sprchy přede mnou max 2 lidi, kde zažiju tu správnou kolejní atmosféru, kde nebudou spolubydlícím vadit noční návštěvy, kde se nebudu muset stydět za to, že pod vlivem netrefím svůj pokoj, kde seženu cokoliv co mi bude zrovna chybět a kde mi kdokoliv a s čímkoliv okamžitě poradí bez keců? Jedině na kolejích, ne na privátě. Už jsem sice měl možnost mnohokrát přejít na privát, ale prostě dokud mi dají koleje nebo z nějakých vážných (nejspíš partnerských) důvodů z nich nebudu muset odejít, budu vegetit na nich :)

          0 0
          • soc  

            Na kolejích byl zlatý život. Ale v okamžiku, kdy už začneš vyžadovat určitý klid a soukromí, jdeš jinam. Navíc jsou koleje strašně náročné na játra…

            0 0
    • Kubiczech  

      Tady jsem něco vydoloval z našich spolužáků, podrobnosti nevím, snad je to ještě aktuální:

      nabizim od zari 1 az 2 mista na luxusnim privatku v uplnem centru brna – Kapucínské namesti 11, na hlavak 2min, obchody i hospody pod nosem, do skoly max 20minut.cena v rozmezi 2300–2800, podle poctu osob, zatím jsme tam tri holky.pokoje prostorne, koupelna s rohovou vanou a jako bonus balkon. na pohlavi, veku, rase, politicke a sexualni orientaci vicemene nezalezi. pokud byste meli zajem nebo o nekom takovem vedeli, blizsi info na <a>dzejn9@seznam.cz, pripadne tel: 721955680.

      0 0
    • soc  

      V září se stěhuju, takže po mě zůstane volný pokoj. Je to 3+1, asi 10 minut šalinou od centra, hodně pěkný byt s velkou terasou. Cena za celý je 15700,– měsíčně, takže cena za pokoj by se odvíjela od toho, kolik by vás tam bylo. Teoreticky už mám dva další lidi, takže by jste byli celkem 4. Kdyžtak mi písni na icq, zkusím se o tom pobavit se zbytkem.

      0 0
      • pegas  

        dej do vyhledavace r.c.p.r. reality…a vyber si pokud ti neco vyhovuje..

        0 0
      • drtyc  

        pro srovnani ze studentskych let

        16tis konecneho namesti. upc 8Mbit. topeni a tepla voda na plynovy kotel. 8 lidi vcetne energii a vody. dispozice 3.5+1 (3(30m,27m,22m) velky pokoje, jeden pidi(6m) pokoj, kuchyn(14m), koupelna(8m), spajz(5m), zachod(3m), obyvak+vstupni hala(22m), lodzie(7m) na 6 kol (jen 4 rozume pristupny), vytah,

        preplatek na sluzbach cca 4tis rocne.

        0 0
        • jIrI___  

          8 lidí v jednom bytě, to už je z mého pohledu celkem peklo :-/. Zlaté koleje… :)

          0 0
          • drtyc  

            no musis mit ty spravny spolubydlici. jeden co jezdi na jeden tyden v mesici, druhej co jezdi kazdy tyden na jeden den v tydnu a tak…

            0 0
        • destr  

          To by bylo ideální :-)

          0 0
    • drtyc  

      bydleni.muni.cz?

      0 0
      • destr  

        No tak pokud nejsem student MU, tak se k ničemu nedosanu :-(

        0 0
        • drtyc  

          no jeste pokud by si dostal napad (protoze nebudes treba jedinej, kdo nemuze nic sehnat ale to bude tim, ze kazdej bude shanet bydleni az zaroven se zapisem a ted jsou proste prazdniny. stehovani bylo uz pred zkouskovym kdo si hledal novy bydleni a chtel si to podrzet i pres prazdniny… ted je proste jalovy obdobi. sance je risknout neco vzit na sebe a hodit na tyhle weby info o tom, ze hledas spolubydlici. takovych co maji slaby nervy a nevydrzi to 28 zari bude dost.

          0 0
        • pegas  

          u toho r.c.p.r. mozna jo…

          0 0
        • drtyc  

          jinak jo. mas to blby ale nejaky znamy by uz si mohl nekde potkat nebo ze stredni nekdo na muni treba uz studuje?

          kazdopadne registrace a postnuti, ze hledas muzes zkusit. to myslim projde. ale otevrenost by tomu webu urcite pomohla. takovy paranoidni uzavreni pred okolnim svetem nikdy k nicemu dobrymu nebylo…

          0 0
    • mr.antik  

      To teda nevim, ale nabízím pronájem 2+kk v Liberci, pro dvojci ideální ;-))

      0 0
    • krolebole  

      Hledám samostaný pokoj v Brně, tak do 4500Kč spíš v centru. Jsem pracující nekonflitní člověk:) Kdyby někdo o něčem věděl, tak sem s tím..

      0 0
    • Santus  

      Zdravím.

      Pokud by měl někdo zájem, tak mám k pronájmu 3+1, Bohunice (né sídliště), cihla, po rekonstrukci, těsně vedle FN, velký zděný bezpečný sklep pro X kol.

      Ideální pro bikujícího doktůrka s rodinou.

      Březen-duben bude garsonka na Drobného těsně vedle Lužánek, po rekonstrukci. Tady to nevidím na bikera ,ale na běžce do Lužánek, není sklep.

      0 0
    • Lubosch1  

      Nebo co penzion? Některé ty penziony jsou dneska za hubičku. Já znám http://www.hm-pension.cz/, pěkné ubytování v soukromí. Dostupné odevšud a možná lepší jak bydlet s dalšími 5 lidmi na bytě.

      0 0
    • PetanZub  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován adminem.
      0 0
    • Anetka  

      Ahoj, nám teď s kamarádkou skončila smlouva a byly jsme nucené si taky něco najít. My teda hledaly samostatný byt 1+kk nebo 2+kk a nechtěly sme se k někomu už přistěhovávat. Půl roku jsem byla sama přistěhovaná v jednom bytě plném studentů a celkem mě vypekli se smlouvou a dopadla jsem tak, že mě jednoho krásného dne řekli, že tam místo mě chcou jednu jinou kamarádku a já skončila skoro na ulici. Ale to je jiné vyprávění… K mé pointě. S kamarádkou jsme tedy našli hezký 2+kk blízko Vaňkovky za 12000 měsíčně, což si myslím že se ještě dá (s přihlédnutím toho, že byl hezký zrekonstruovaný). Byt jsme hledaly radši už po mé předchozí zkušenosti přes realitku a našli jsme ho na téhle stránce.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.