Po treninku: zimnice, horečka, vysoký tep. Proč?

24 nepřečtených
  • krokus

    Chtěl bych se zeptat, jestli nevíte, čím to může být. Vrátil jsem se z tréninku (cca 100 km) a celý večer jsem měl problémy uvedené v nadpisu. A stalo se mi to vlastně dva dny po sobě (přičemž poprvé to bylo mírnější – méně jsem také ujel). Možná to souvisí s tím, že jsem teď asi měsíc skoro nejezdl (kvůli učení). Že by to tedy tělo nezvládalo? Nějakou chřipku v tom nehledejte, v tomhle směru jsem v pořádku (uvedené problémy jsem měl skutečně pouze večer po tréninku). Vrtá mi to hlavou, nevim, co s tím.Zažil jste někdo něco podobného?

    0 0
    • Palba  

      Asi si jel nadoraz a bez jidla ci jontaku co? No me se tohle parkrat taky stane, ale dycky to je kdyz nejim, nebo dojde jont. Spravuju se med + rohliky, banany, hodne tekutin nejlepe litr horkeho caje s medem a jit spat. Rano je vse vklidu a dalsi den normalne slapu dal. Pokud mas ale nejaky dalsi problemy, nebo se to opakuje casto, asi by ses mel s nekym poradit. Ale 100km bike je uz nasup a jezdit takovou pecku kazdej den nezvlada podle me ani elita :D

      0 0
    • dancing dog  

      malárie nebo mor

      0 0
    • Smazaný účet  

      po zimnich vyjizdkach si davam horkou sprchu a zalezu tak na hodinu do pelechu ;-) inac me taky bere zimnice, ale tedka jeste takova klada neni :-)

      a priznam se ze se mi to dost libi, je to asi jako prijit vymrzlej z venku a dat si u kamen horkej caj a susenky ;-)

      takze najare mi to chvili schazi ;-))))))

      0 0
    • multib  

      Přehnal jsi to. Bylo to najednou moc a 100 km je fakt dost.
      To já když bez tréninku vyjel Lysou (100 km), tak jsem i zvracel + to co píšeš. A pár dní jsem měl dost.

      0 0
    • Belial  

      Normálně jsi to přehnal. Ideální je horká vana a pořádně se vyspat.

      0 0
    • krokus  

      Asi máte pravdu. Jenže: tu stovku jsem jel po silnici a většinou v pásmu základní vytrvalosti – třebaže v kopcích jsem z něj vyskakoval (jel jsem na Ondřejov, Mnichovice a tam, místy to docela stoupá).Přes AnP jsem ale nešel nikdy.Je ale fakt, že od začátku jsem se cítil blbě, musel jsem několikrát stavět a doplňovat cukry (kolou). Ionťák nevozim, což je asi chyba. Začnu. Problém byl myslím opravdu v tom, že jsem předtím dlouho nejezdil. Taky jsem si ověřil, že jsou dny, kdy je jízda podle tepu úplně naprd…

      0 0
      • MlokCZ  

        Na takový stav není třeba chodit přes AnP, klidně i jen na základní vytvalosti se to dá přehnat. A pak další věc, jseš si jistý, že jsi nebyl moc přes AnP? Klidně můžeš mít prahy dost posunutý než jsi měl a byl jsi nad AnP mnohem víc než myslíš.

        0 0
      • Beeda  

        jediny co jsis overi, ze kdyz ti je blbbe tak mas sedet doma… B.

        0 0
      • Palba  

        Po kole, zlutacich i malinadach me je taky blbe – toci se me po tom hlava. Asi proto, ze to ma uplne jiny cukry, nez jontak, tesko rict. Mam pak i vysi tepy pri stejne zatezi. Skus jonty, doporucuji Enervit a vyvaruj se nutrendu. Asi nastvu hodne bikeru, ale nutrend nebrat. Na taurinu se netrenuje, taurin je na zavody. Navic jont od nutrendu me nedoda energii ale jsem nastartovanej jak kdybych si dal 10 turku (kav ne chlapu :D)

        0 0
    • krokus  

      Opravdu jsem jel dost volně, přes AnP jsem určitě nešel.Ale v meziprahové oblasti jsem byl asi vcelku často (holt ty kopce)… Svou roli mohlo sehrát to, že měsíc jsem dřepěl doma a tvrdě se učil. Tělo si teď asi nemůže zvyknout na jiný druh zátěže:-) Pro Beedu: před vyjetím jsem se cítil v pohodě, špatný pocit jsem začal mít až v průběhu jízdy…

      0 0
      • Beeda  

        hele nechci prudit, ale „Je ale fakt, že od začátku jsem se cítil blbě, musel jsem několikrát stavět a doplňovat cukry " … a ja reagoval spis na tohle "Taky jsem si ověřil, že jsou dny, kdy je jízda podle tepu úplně naprd…“, Nevim, kde jsi na na toto prisel, ale nejsdiv by jsi si mel overit, ze se s pocitem „blbe“ se nejede 100km a pote delat nejake zavery o pouzitelnosti tepaku…

        Hod se do kupy a zacni volne hodkou. B.

        0 0
        • Cryzyy  

          Treba myslel, ze se to po 50ti km zlepsi a na 80tem uz bude dobrej :)

          0 0
    • Martin  

      takys mohl prachobyčejně vymrznout a prochladnout… ono se to nezdá ale prochladneš jedna dvě…

      0 0
    • Lister  

      Mám to podobně, vždycky jak se vrátím z kola, tak mám svalovou horečku a děsně mě bolí hlava (mám chronický zánět dutin, jak mi profouknou, tak jsem v háji). No ale to mě přece nemůže odratit od toho abych jezdil :o)

      0 0
    • Daf  

      Jestli jsi mesic nejezdil a hned si das kilo, tak se nediv. Proste jsi to prehnal a tohle jsou nejspis dusledky velke unavy.

      0 0
    • Gorgov  

      to by mohl bejt syfil, příznaky odpovídají…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.